Fotografie blog

Fotografie blog

luni, 22 septembrie 2014

Cum vrea TB sa ii dea lui Ponta cu Ofiteru' acoperit in cap :-)

Am vazut melodrama de prost gust al lui Turcelu de labeunu zis si "tiganu' lautar" pentru cunoscatori :-)
Sincer imi pare rau despre Sorina Matei, pentru ca este o fata buna si nu merita asa marsavie in direct din partea lui Turcelu'.Show-ul de prost gust merita toti banii pentru cinicii care au juisat cand au vazut disperarea intiparita pe fetele crispate ale lui Orcan, Pora si Silviu Sergiu, care jucau un fel de popa prostu' cu cartile pe frunte.Si de Silvica imi pare rau pentru ca e "baiat de comitet", executa la timp si intocmai orice comanda gen Departamentul Politic.

Cred ca aseara la Antene a fost bairam la greu. Gadea, Badea, Rache and Co au bagat mancarea chinezeasca la greu si pitzipoance si au scris demisii udate cu lacrimi de struguri catre tiranul de Varan.

De ce s-a iscat toata povestea telenovelistica cu Turcelu ? Pentru ca in rolul inchizitorului lui Ponta era distribuit initial Teo Meleescanu, dar cum "hodorogul" nu a fost in stare sa stranga 200.000 de semnaturi ca sa se inscrie in cursa prezidentiala si demascarea lui Ponta sa fie intr-un cadru oficial, scenariul cu Seful SIE a fost abandonat.

Pentru ca au trecut cativa ani, care mie mi se par ani lumina, pot sa ma desconspir si eu :-)

Parerea mea despre  Turcelu' e ca isi merita soarta de "tigan lautar" pentru ca a nenorocit pe multi si pe bani foarte multi. Vorbind despre desconspirare imi amintesc cu subiect si predicat cum l-a jumulit de cascaval Turcelu' pe Vanjel si pe urma si-a batut joc de el cu "bila neagra" distrugandu-l pe viata  cu eticheta "care este ". Desigur ma refer la viata politica ca altfel Vanghelie nu da doua pungi de seminte bulgaresti pe alde Turcelu'. Bine acum Turcelu' poate sa o dea la intors, Domnule eram mic intreprinzator, taiam factura pentru publicitate la emisiune, etc :-)

De ce zic ca Turcelu' e tigan lautar ? Pentru ca  dupa ce  a luat arvuna la Casa Capsa, cat a trecut ca un corb cu cascavalul in clont pe Calea Victoriei in colt la B1, Turcelu s-a razgandit si la facut praf pe Vanghelie in emisiune - si aici Radu Popa poate sa confirme pentru ca oricum faptele s-au prescris.
Dupa vestita emisiune Turcelu' a avut un acces de mustare de constiinta si s-a rugat de Radu Popa sa ii dea cascavalul inapoi,  fiind mai mut stresat de integritatea sa fizica decat de puritatea morala virginala.

Imi amintesc ca tot Turcelu' a  chinuit-o pe Daciana, pentru ca a vrut sa o perpleasca din prima  si dansa socialista fiind nu a vrut 100%.  Nu am uitat figura nehotarata a Dacianei de parca ar fi vrut sa ii dea bila neagra in cap dar parca era mai sigura daca ii baga bila direct pe gat.

Tiganul lautar s-a gandit ca daca i-a mers cu Daciana o sa ii cada la drum de seara si Madam Udrea dar si-a lut-o peste bot de la Mister  Cocos, care i-a transmis duios ca ii va atarna coaiele in gard, tot in studioul labeunu tv.

Cea mai mare nenorocire jurnalistica a lui Turcelu' a fost cum si-a batut joc de Geoana la confruntarea finala Prezidentiala din anul 2009, servindu-l inca o data pe Basescu cu un mandat de Presedinte. Pentru o punga de parai manjiti de cacat, Corbu' ( nume de personaj eroic) nostru maret a distrus Romania pentru inca 5 ani.

Deci pe scurt, marile fapte de arme ale lui Tucelu sunt: "dolce far niente" permanent ( scuzati pleonasmul) si bani multi, fara numar, fara numar. O viata vesela de care brusc i s-a acrit. O fi intrat persoana la menopauza si poate maine poimane se declara omul gay, pentru a ridica audienta B1 cazuta pe jos.

Pentru toate nenorocile facute in toti anii de presa acum Turcelu ne serveste o explicatie stupida: Domnule, am avut dubla comanda ! :-)

Ce cred eu despre toata aceasta sarada ?

1. Cred ca niste baieti destepti l-au trimis la vestitele cursuri UNAP Carol I, i-au pus o patura in cap si pe urma i-au zis: gata acum esti "ofiter acoperit" ! Pentru ca baietii destepti au mereu nevoie de niste fraieri care sa ii servesca cu informatii proaspete si sa faca analize politice pe moka :-). Si tot baietii destepti din servicii au nevoie de oameni care presteze prompt cate o "stire pe surse" blindata bine cu documente provenite din investigatii jurnalistice dar primit online pe mail.

2. Turcelu' fiind un tigan patentat si facand numai nenorociri s-a gandit ca acum pe ultima suta a mandatului lui TB mai merge una. Gen ultima comanda inainte de ora inchiderii, Sa traiti ! Sefu e servit !:-)

3.TB avea nevoie de o trompeta care sa amplifice manevra cu ofiterul acoperit candidat la Presedentie si a gasit sclavul perfect: turcelu' zis si colonelu';

Totul se intampla asa gen Seherezada pentru ca TB a privit clasamentul prezidentiabililor :
1. PONTA
2. JOHANNIS
3. TARICEANU, UDREA, MACOVEI ( pe acelasi loc sa nu se supere)

Marinarul, ce s-a gandit ? Cum fac eu sa intre Elena a mea in turul al II-lea ? Trebuie sa scap de 3 fraieri si pe urma si de Ponta ! Treaba nasoala e ca Marinarul privind in jur s-a cam vazut singur ! Daca apasa tasta 1 se aude clar: muie chioru, daca apasa tasta 3 nu raspunde, tasta 2 suna ocupat cu Palatul Victoria si tot asa. Mai sunt fideli Marinarului doar Kovesi, Codlea, niste lazaroii si cativa jurnalisti basisti si desigur Madam Elena !

Cam greu sa intorci iar tara in doua dar merita incercat asa de amorul artei politice.

Deci manevra 3D ( dezinformare, demascare, diseminare) este etapizata ( asa cum a gandit probabil Lazaroiu):

1. TB lanseaza torpila in mass-media: avem un ofiter acoperit printre candidati, "nu spui care", pentru ca am "printzipii" si e persoana importanta :-) ;
2. Presa, opinia publica, toata lumea pica in plasa lui TB si dezbate (cu spume de dero) subiectul pe toate partile asteptand cu gura cascata sa apara Ofiterul acoperit cu marturisirea in direct si in reluare;
3. RT Colonelu' se da in gat singur ca este ofiter acoperit si marturiseste live intr-o melodrama cu buget redus cu o Sorina Matei siderata "gen asa ceva !? tocmai la mine in emisiune ";
4. Proaspata eliberat de marturisire, RT Colonelu' il da in gat pe ofiterul acoperit prezidentiabil adica Ponta pentru a il scapa de pe TB de petarda aruncata. Stupoare maxima ! RT colonelul  povesteste cu lux de amanunte cum ii lasa misive secrete in zatul de cafea si cum ii punea bilete de un violet secret sub pres lui Victoras. Sau cum au salvat impreuna o pisica de doi cotoi gemeni fiorosi, sau cum au jumulit de fulgi o ratza care se credea lebada redandu-i respectul de sine, samd.
5. Practic se va ajunge la concluzia finala ca RT Colonelu' este un EROU si Ponta Victoras este AXA RAULUI  pe linia de rasarit Vladimir Putin- Victor Ponta- Viktor Orban si deci poporul nu trebuie sa voteze PONTA PRESEDINTE;
6. In turul al II-lea vor intra Johannis cel mai mare agent al lu' FRAU MERKEL( ca deh exista si varianta de rezerva zisa Planul B) si Elena Alba ca Zapada;
7. Udrea Alba ca Zapada fericita il va pupa in bot pe Printul Broscoi Traian si il va numi Premier iar Pitikul Boc va fi iar fericit;
8. Cand s-a trezit Turcelu era soarele pe cer de doua suliti ! Se dadea cu capul de pereti si zicea Doamne, ce- am baut? ce-am baut?  ceva expirat ? apa de la caine? pasta de dinti cu odicolon:-)
9. Concluzia este doar una de sorginte populara: Turcelule', taur ai fost, bou ai ramas ! :-)

Singurul care s-a prins de manevra este tot Ciutacu, care a tras o concluzie de zile mari: "Turcescu face ceva periculos si sper ca o face pe bani multi", evreul tot evreu :-)

Sunt convins ca este o mascarada "made in Cotroceni" pentru ca pe Traian l-a luat gura pe dinainte si intrebat cand v-a dezvalui numele ofiterului acoperit prezidentiabil a spus ca are un "timing" dar a dat si cateva indicii; a lucrat in justitie, deci poate fi Ponta sau Macovei( fosti procurori) in functie de scorul sondajelor de opinie ( deci exista si varianta de rezerva a rezervei zisa Planul C)

Ca doar n-o fi Elena Udrea ofiter acoperit ?  Ca dansa a fost doar avocata de succes :-)

Sa admitem ca TB sau unul dintre sclavii de serviciu vor finaliza manevra politica pina la capat.

1. Ponta este ofiter acoperit SIE, SRI, Mossad, KGB, CIA depinde de ce a tras pe nas Lazaroiu in ziua respectiva. Oricum o dai Poporul roman s-a saturat de Basescu si basism si are nevoie de un nou idol, un nou Tatuka. Daca Ponta ar fi agent 007, atunci multi ar fi mandri ca sunt romani, uite Fritz ca sunt si noi condusi de un James Bond, de un Erou care a servit Patria nu de un Marinar care a facut bisnita cu blugi si kent si a vandut flota.
2. Sa admitem ca Ponta o da de gard si fiind dovedit ca e Ofiter sub acoperire, face o depresie, i se aburesc brusc ochelarii, fuge in munti sa se acopere de scuipatii poporului si renunta la candidatura. Totul este in zadar pentru ca Elena ori Monica ( nimfele Marinarului) nu s-ar alege Presedinte pentru ca poporul roman inca mai sufera de sidromul Elena Ceausescu.
3. Daca ii iese manevra lui TB, adica il scoate din circulatie pe Ponta si ajunge Johannis Presedinte, Neamtul ii da cu flit in secunda 2, mai rau decat i-a zis vax si cius lui Crinutz Antonescu;

Este plauzibila si varianta este ca TB a gasit un fraier, a scos cuiul grenadei si i-a bagat-o in pantaloni ca sa acopere fumigena puturoasa a teoriei ofiterului acoperit prezidentiabil.

Teoria dopului de sampanie este o poveste de film sovietic. Adica TB stie ca Ponta este ofiter sub acoperire si in buna intelegere cu Ponta ii face un serviciu, desface dopul la sampanie, face un poc fasait si Ponta defileaza fericit in turul 2. TB este in corzi si i-ar face orice lui Ponta numai de la cianura in sus, deci in nici un caz  TB sa il ajute pe Ponta sa castige usor alegerile prezidentiale.

Despre marile documente publicate pe blog despre statutul de ofiter acoperit, nu cred ca Turcelu se injosea de la mii de parai incasati la sacosa sa inghita 25 de milioane de lei vechi pentru 2-3 mailuri pe zi, gen revista presei, doar ca sa se uite seara mandru in oglinda: sunt ofiter, dar ofiter acoperit.

Oricare pusti de liceu stie ca unu) spionii nu iau banii de la casieria unitatii militare, banii vin la ei direct "da pa ifon" si doi) spionii nu au legitimatie cu poza ci  legitimatie de smecher :-) 

In conlcuzie, eu cred ca este inca o manevra a lui Traian Basescu  care nu doarme linistit pina nu pleaca de la Cotroceni cu o promisiune ferma gen imunitate pe viata si joaca totul pe cartea atacului, la cacealma.

In rest, despre Turcelu' poate il iarta Dumnezeu !

Asa e o vorba din popor,  cand Dumnezeu vrea sa te ierte,  intai iti ia toate mintile, si pe urma esti iertat definitiv, adica se alege praful si pulberea de numele celui iertat.


Niciun comentariu: