Fotografie blog

Fotografie blog

vineri, 12 octombrie 2012

Becalizarea PNL: USL o shaorma cu de toate

Nasol in Romania, brokerul Sima fuge cu banii unor praduitori politici zisi oameni de afaceri si Becali s-a trezit mare liberal.

USL a ajuns o shaorma cu de toate: neveste, fini, nasi, gay, interlopi, pitiponci si amante, securisti si turnatori, traseisti si acum marele oier se vor toti pe lista in Parlament din partea USL. E drept ca Ponta si Antonescu nu au multi fini si nici nu si-au plasat nevestele pe listele parlamentare ale USL dar patroneaza din umbra aceasta goana nebuna dupa functii . Liderii USL au inchis usa USL liderilor comunitatilor locale si personalitatilor publice si dau prea mult credit primarilor in functie si intelegerilor locale transpartinice. 

Daca la ARD Monica Macovei si Stolojan mai fac un pic de parada de integritate pentru a mai spala fata sifonata a PDL la USL vedem un show-biz de prost gust. PDL a adoptat o strategie isteata si toate figurile publice importante au plecat in colegii din tara lasand USL sa isi de arama pe fata in Bucuresti, in toata splendoarea si decadenta goanei dupa locuri parlamentare eligibile. 
UNPR o armata de tradatori si vanzatori de neam sub sigla interesului national a intrat pe usa de la ghena in USL primind 20 de locuri eligibile. Gurile rele si analistii politici spun ca la primul semn al lui Basescu UNPR se va incolona spre Cotroceni si va trinti Guvernul Ponta/USL in doi timpi si trei miscari.

PC partidul lift a vandut minutul de aur contra unei duzine de parlamentari si unui post de ministru imberb al agriculturii. Macar aici Ponta si Antonescu s-au ales moca cu niste limbi calde si moi ale antenistilor Gadea, Badea si Ciutacu practicate seara de seara direct pe augustele lor buci in vazul natiunii posternate in fata televizoarelor.

La capitolul neveste regasim printre candidatii USL: nevasta primarului Pandele- Gabi Firea, nevasta Primarului Vanghelie- Oana Mizil, nevasta lui Miron Mitrea- Manuela Mitrea, nevesta Presedintelui CJ Buzatu de la Vaslui- Gabriela Cretu. Toate sunt frumoase si destepte si ar face fata cu brio intr-un remake romanesc "Desperate Housewives " dar ar fi mai bine sa le lase acasa si sa promoveze la partid niste tineri bine pregatiti. Desigur fiecare va argumenta ca nevestele faceau oricum parte din bagajul politic cotidian si e  normal sa le lase sa se afirme in continuare dar ne putem trezi intr-o zi ca la partaj in cazul unui divort isi vor imparti si locurile parlamentare la fel ca locurile de veci.

La capitolul amante situatia eligibelelor USL e mai greu de dibuit dar in mod clar in perioada urmatoare poate se vor gasi o seama de jurnalisti cu adevarat independenti care sa spuna adevarul gol-golut.  "In capul la lista" ramane amanta vestita a PNL-ului, Alina Gorghiu care a sucit mintile liberalilor Bogdan Olteanu si Mihai Voicu si i-a imbrobodit sa o sustina pentru inca un mandat in Parlament.

La capitolul amanti situatia e mai naspa pentru ca se prezint amanti de ambele sexe. Surse din serviciile secrete vorbesc de niste casete nasoale in care niste Primari sudisti se duc in padure ca sa culeaga fragi si mure pentru nu au bani de hotel, niste altii care dau mii de euro pe camere de hotel prin sudul Frantei, si unii parlamentari care se distreaza numai prin Vest ori se imbata si fac circ  la derby-uri europene gen Barcelona-Real Madrid. In mod oficial in rapoartele serviciilor secrete se consemneaza despre metrosexuali, bisexuali si se evita termenul european de gay pentru a nu se supara pe noi coana Europa. Macar la ei in sanul Europei chestiunile acestea sunt la vedere, in timp la noi in spatiul balcanic aceste apucaturi sunt subiect de santaj din partea serviciilor secrete. 

Pe surse se aude ca PDL a pus mana pe niste casete audio-video si Felix Tataru-GMP va da bani grei ca sa ii ARDa in presa cu niste regii pe alde Mihnea Constantinescu, Georgian Pop, Robert Negoita si alte staruri USL-iste.

La capitolul traseisti lista e atat de lunga incat merita amintiti doar cativa mai cunoscuti care au schimbat in 4 ani minin 2-3 partide: Ciuhodaru de la Iasi, Gust de la Craiova. Singurii cu mintea limpede din cadrul USL care au semnalat pericolul acestui fenomen au fost liberalii Vosganian si Ludovic Orban care  spus clar cu subiect si predicat ca tradatorii vor trada inca o data si la semnalul lui Zmeus de la Cotroceni se vor alinia frumos sa ii ARDa pe Uslasi.

La capitolul fini, nasi, fii, fiice, nepoti, nepoate, unchi si matusi, cumetriile politice sunt atat de multe incat toata clasa politica romaneasca se viseaza clanul JFK, iar Parlamentul Romaniei va deveni o mare familie.

Florin Gust este finul lui Mircea Geoana si amandoi sunt candidati USL la Dolj, nasul sef la Senat si finul normal la Camera Depuatilor, la Buzau regasim printre nominalizarile USL pe Mocanu tatal si Mocanu fiul, unul pentru Camera Deputatilor si altul pentru Senat, la Prahova fiul Presedintelui CJ Prahova Cozma este cap de lista la nominalizarile pentru Camera Deputatilor.
 
La Bucuresti, Becali nasul Primarului Pandele se vrea baron liberal de Ghencea iar nasul Gabi Oprea se vrea baron progresist de Colentina. Cel care a spart toate recordurile este Miron Mitrea care reuseste sa isi plaseseze toti finii pe pozitii eligibile: Nicolicea mai prinde un mandat la Mehedinti, Cristian Dumitrescu a prins pozitie eligibila in Vrancea. Cumatrul lui Mitrea, Vanghelie a reusit sa puna o vorba buna la Constanta pentru un loc eligibil pentru Madalin Voicu, acum ruda prin alianta cu Vanghelie prin intermediul nepoatei Oanei Mizil.

La capitolul securisti si turnatori pe linga pleiada de ofiteri acoperiti care vegeteaza prin Parlament macar S.R.S. si Felix sunt de apreciat ca isi asuma trecutul securist in goana dupa functii parlamentare pe lista USL si nu se ascund dupa cires.

Asa ca in preajma alegerilor parlamentare societatea romaneasca a dat-o iar pe Caragiale si multa hulita urbanizare s-a reintors in spatiul rural, in politica romaneasca ramanand valabila intrebarea: "taicule, al cui esti ?".

Niciun comentariu: