Fotografie blog

Fotografie blog

joi, 10 mai 2012

In sectorul 5 si startul electoral se fura !



CATRE,

Biroul Electoral Municipal
Adresa: B-dul Regina Elisabeta nr.47, etaj 1, camera 104, sector 5, Bucuresti
Telefon: 021.315.83.53, Fax: 021.315.83.54
E-mail: becmbucuresti@beclocale2012.ro

SESIZARE

Subsemnatul Stochita Catalin in calitate de Candidat Independent pentru functia de Primar Sector 5 Bucuresti va supun atentiei o serie de activitati care incalca prevederile legii electorale referitor la publicitatea electorala.

Conform legii, campania electorala incepe in data de 11 mai 2012 iar candidatii pentru functia de Primar Sector 5: Vanghelie-USL si Romanescu-UNPR “au furat” startul.

In aceste conditii va rog sa dispuneti masurile legale, inclusiv amendarea candidatilor, desfiintarea panourilor publicitare si demontarea corturilor publicitare.

In fapt, candidatul Corin Romanescu - UNPR a postat bannere pe www.facebook.com si prin intermediul google pe majoritatea paginilor web de stiri si pe site www.corinromanescu.ro sintagma electorala “Voteaza Corin Romanescu”. De asemenea, UNPR foloseste un simbol electoral asimilat simbolurilor statului roman.

Candidatul USL - Daniel Marian Vanghelie a afisat o serie de panouri publicitare pe care apare promisiunea electorala referitoare la reabilitarea termica a blocurilor precum si semnatura Marian Vanghelie - Primar. In mod paradoxal aceste panouri electorale sunt amplasate in zone care nu sunt in Sectorul 5, probabil din cauza excesului de zel al angajatilor din echipa de campanie sau din cauza firmei de publicitate care doreste sa incaseze mai multi bani.
De asemenea, in locatiile: str.Margeanului x str.Barca, Calea Rahovei-Liceul Bolintineanu, Calea Rahovei-Liberty Mall, Piata Cotroceni s-au amplasat o serie de corturi pe care apare semnatura “Marian Vanghelie-Primar” si oferta de consultatii medicale din partea firmei “Hipocrat 2000 SRL”

Conform prevederilor din Legea 67/2004 este interzisa folosirea/oferirea de produse sau servicii in scopul influentarii votarii precum si utilizarea simbolurilor statului roman in timpul campaniei electorale. In acest caz pe panourile publicitare si corturile de campanie ale candidatului Daniel Marian Vanghelie-USL exista sigla Primariei Sector 5, inclusiv steagul tricolor al Romaniei.

Stochita Catalin










Niciun comentariu: