Fotografie blog

Fotografie blog

marți, 8 mai 2012

TRIDENTUL PDL SECTOR 5 PENTRU FUNCTIA DE PRIMAR: un notar ratacit din “fundul moldovei”, “mascariciul oficial” al familie rosaliene Prigoana si un rom plantator de pomi fructiferi in statiile de tramvai


Organizatia PDL Sector 5 a fost in ultimii 16 ani “batalionul disciplinar” al PDL Bucuresti. PDL Sector 5 nu a contat pe scena politica bucuresteana fiind condusa de orice altcineva decat de un lider care sa fie un pedelist adevarat si  locuitor al sectorului  5.  S-a apelat la tot felul de solutii de compromis, incepand de la Calin Chirita - fostul primar taranist, Dan Liga- importat de la PRM, Sebastian Bodu - fantoma de la ANAF si acum Misu Atanasoaiei - un moldovean ratacit prin Bucuresti.

Orice scandal in PD Bucuresti (acum PDL) incepea de la Sectorul 5 sau se termina in Sectorul 5.

Din cate imi amintesc doar la alegerile locale din anul 2000, PD Sector 5 a avut o echipa unita si puternica  formata din Alin Burcea - patronul Paralela 45, Vali Teodorescu-director Administratia Strazilor , dr. Bogdan Marinescu - Spitalul Giulesti si un candidat credibil: Ioan Grigore Popa - fost Viceprimar General. Atunci PD Sector 5 a contribuit la succesul lui Basescu in alegerile pentru Primaria Capitalei. O echipa puternica de consilieri locali a fost in anul 2004 dar aceasta a fost sparta si imprastiata de manevrele bolsevice ale lui Chirita si vanduta de un lider de tineret crescut in spritul taranist al lui Emil Constantinescu dar pervertit de zeul dolar. 

Membrii echipei de consilieri locali PDL din perioada 2004-2008 s-au transferat la alte sectoare unde au facut treaba buna in perioada electorala 2008-2012: Dan Stancescu la Sectorul 1, Lucian Iliescu la Sectorul 2 si Elena Petcu la Sectorul 4. Una din oile negre ale echipei PDL Sector 5 si-a vandut votul administratiei Vanghelie pentru un post de consilier local, o functie de director adjunct la o deconcentrata (pentru 6 luni) si un post de sef de piata-restructurat de Guvernul Boc.

Dupa aceasta scurta incursiune in istoria neagra a PDL Sector 5 ajungem la mandatul Consiliului Local Sector 5 din perioada 2008-2012 cand pedelistii s-au inghesuit sa voteze cu doua maini cu Vanghelie dar de data asta “pe sistem"-  moka total.

In zilele noastre, PDL Sector 5 este aceeasi adunatura de mercenari veniti din toate colturile Bucurestiului si avand background toate culorile politice posibile. Trebuie sa amintesc si cateva exceptii: Carmen Nemes, o avocata profesionista care a activat fara repros in CGMB, Gabriel Parvu – Consilier CGMB, Iulian Stochechiu- secretar general PDL Sector 5. Ultimi doi, chiar daca au fost unul taranist iar altul pesedist, sunt oamenii de onoare care respecta culorile pedeliste si spritul de echipa si depun o munca de partid extraordinara.

In iunie 2012, oastea de stransura a PDL este condusa de un fost APR-ist, deputat in sectorul 3 - Fane Pirpiliu, abonat la conducta cu bani publici dar fara singe in instalatie pentru o lupta dreapta cu Primarul in functie Vanghelie.

Piua a doua este Prigoana jr. impreuna cu fina Cristina Chiriac, care au sarcini de serviciu de la Rosal de a pazi voturile lui Prigoana senior si de a da la gioale colegilor de partid pentru a pune mana pe filiala Sector 5 dupa alegerile locale.

Pentru ca imi este simpatica Elena Udrea o avertizez ca” machiavelii politici” tocmiti de Prigoana si gaska si-au pus in cap sa o mazileasca chiar si pe Elena Udrea dupa alegerile locale.

“Strategia politica” PDL Sector 5 pentru alegerile locale se vrea a fi  regula de trei simpla dar este mai mult o praduiala politica de genul mananca si fugi. Pentru ca nu s-au inteles la cascaval  si la locurile eligibile de pe liste si pentru ca in PDL Bucuresti s-a instalat panica electorala, PDL Sector 5 a venit cu trei candidati portocalii-verzui.

Primul candidat al PDL Sector 5, pe post de candidat oficial,  este un notar venit din “fundul Moldovei” (Gura Humorului) cu un nume greu de pronuntat si mai greu de tinut minte - Atanasoaiei. Dupa o scurta “escala imobiliara” la Prefectura, domnia sa si-a propus sa lumineze sectorul 5 asa cum idolul sau Flutur a scris cu oi pe dealurile bucovinene. Intre timp, pina baga curent in Ferentari, Misu Atanasoaiei se da mare sahist dar confunda jocul mintii cu alba-neagra politica. - http://www.mihaiatanasoaei.ro/2012/candidatii-de-la-sectorul-5-cresc-sansele-d-lui-vanghelie/

Al doilea candidat al PDL, pe post de mascarici, se intituleaza Mugur Mihaescu alias Garcea, adica candidatul oficial al lui Silviu Prigoana. Garcea se da independent dar poarta tricoul portocaliu pe sub costumul de candidat la Primarie pentru ca locuieste la Prigoana acasa si este asociat in Rosal Development, verisoara firmelor pe care nea Vasile le-a vandut familiei ca sa scape de ANI. - http://b365.realitatea.net/news/garcea-omul-sustinut-din-umbra-de-prigoana-i-a-dat-domiciliu-si-jumate-din-rosal/

Al treilea candidat al PDL este Edu Adrian, un reprezentant al tiganilor din sectorul 5 care si-a dat de jurat in fata lui Prigoana ca va aduce un sac de voturi pentru Primaria Capitalei. Ce nu au invatat pedelistii din sectorul 5 este ca la tigani politica trece prin stomac iar romii din Sectorul 5 sunt invatati de catre Pavlov sa ia de la toti dar sa il voteze pe Vanghelie. Din gandirea politica pedelista a izvorat si primul proiect pentru comunitatea romilor elaborat pentru eradicarea saraciei: plantarea de pomi fructiferi in statiile de tramvai. - http://www.inpolitics.ro/mugur-garcea-mihaescu-amenintat-cu-bataia-de-un-contracandidat-art66342.aspx#

In aceste conditii politice nu pot decat sa le urez strategilor  straluciti de la PDL Sector 5  sa imparta corect la trei candidati cele zece procente portocalii si le mai urez clasicul: “Succesuri !”



                                             EDU ADRIAN - MEMBRU PDL BUCURESTI




Un comentariu:

Anonim spunea...

Cei de la PD-L mizează pe electoratul lui Vanghelie. ”Țiganii”. Sunt curioasă cât de fideli vor fi celui care i-a hrănit timp de 3 mandate. Și cred că legea Țigănească funcționează dupa o regulă simplă : ”care dă mai mult” . Să curgă cu dosare penale pentru mită electorală, și sper să intre frica în acei oameni fără principii care își vând votul, să câștige cine merită, pe principii oneste, la adevărata valoare a unui vot.