Fotografie blog

Fotografie blog

sâmbătă, 12 mai 2012

Cetatenii din Cotroceni si Panduri sunt suparati pe Vanghelie si Alina Gorghiu dar voteaza 100 % Oprescu


Startul campaniei electorale m-a prins in cartierele Cotroceni si Panduri, vineri 11 mai si sambata 12 mai  am participat la o serie de intalniri cu cetatenii din “vatra” Bucurestiul.  Ei sunt suparati pentru ca Primarul Vanghelie a uitat de ei si nu a mai facut investitii edilitare in cartier. Parcurile Eroilor si Romniceanu sunt abandonate si parasite,  locurile de joaca au ajuns marfa de prima mana pentru “reciclatorii” comunitari iar strazile din cartier nu au mai fost intretinute si reabilitate de ani de zile.

In opinia mea, oameni din Cotroceni si Panduri au dreptate, investitiile de sute de milioane din “epoca buna” a lui Vanghelie s-au dus pe apa Dambovitei. Vestitul ceas vegetal din Parcul Eroilor si fantana arteziana “made in Italia” sunt niste reclive dintr-o epoca apusa, un fel de simboluri barbare ale jafului din Primaria Sector 5.

Singurul loc mai animat din Parcul Eroilor a ramas rampa pentru skate dar nici aceasta nu a mai fost refacuta pentru ca adolescentii nu se incadreza in targetul electoral al lui Vanghelie. Sau vorba unui pusti din parc:“Vanghelie nu stie ce e ala skate si crede ca e vreo injuratura”.

Nemultumirile cetatenilor din Cotroceni si Panduri sunt foarte multe si amintesc doar cateva, care tin de activitatea Primariei Sector 5:
  • lipsa iluminarii publice in cartier;
  • copacii imbatraniti nu sunt taiati si toaletarea copacilor nu se realizeaza de catre ADP nici dupa zeci de sesizari;
  • locurile de joaca din parcurile Eroilor si Romniceanu au fost abandonate;
  • o parte buna din Parcul Eroilor a fost inchisa pentru o serie de lucrari care vor dura trei ani;
  • in timpul iernii sunt munti de zapada in cartier si deszapezirea se face odata la cateva zile;
  • in timpul verii strazile nu sunt stropite si praful invadeaza cartierul;
  • magazinul Economat este prost aprovizionat si preturile sunt foarte mari fata de calitatea slaba a produselor;
  • Piata Cotroceni a fost desfiintata iar Piata volanta organizata de PMB pe platoul Academiei Militare functioaza doar in week-end;

Tinind cont de realitatea din teren, in programul meu electoral in calitate de Candidat Independent pentru Primaria Sector 5 am inclus: construirea unei Piete agro-alimentare pentru locuitorii din zona Cotroceni-Panduri si amenajarea de noi locuri de joaca in parcurile Romniceanu si Eroilor.

Nemultumiri cetatenilor din Cotroceni si Panduri sunt si la adresa activitatii deputatului din Colegiul 22- Alina Gorghiu PNL care “se tine mai mult de invitatii la seminarii si de emisiuni la tv” si “nu se implica in rezolvarea problemelor comunitatii locale”.  Am fost surprins sa aud ca locuitorii chiar au regretat ca nu au votat ca in Parlament sa ii reprezinte Lavinia Sandru- candidat independent in anul 2008 in colegiul 22. Semn ca independenta e la mare pret in Cotroceni si oameni s-au saturat de partide politice.
 
La capitolul chestiuni pozitive, cetatenii din zona il apreciaza pe Sorin Oprescu pentru ca firma de salubritate Romprest platita de PMB isi face treaba bine si cartierul este curat. Reprezentantii firmelor din Cotroceni sunt fericiti ca au scapat de haosul urbanistic de la Sectorul 5 si acum autorizatiile de constructie sunt emise de Primaria Capitalei.

Ca sa inchei intr-o nota optimista, oamenii din Cotroceni si Panduri mi-au promis ca ma vor vota pentru functia de Consilier Local Sector 5 urmand ca la votul pentru Primar Sector 5 sa mai analizeze ofertele electorale. De asemenea, mi-au promis in mod solemn ca nu vor mai vota pe Vanghelie si nici pe Alina Gorghiu- partenera  din USL a Primarului Vanghelie.

Asa ca am sperante mari ca voi primi multe voturi din partea cetatenilor din cartierele Panduri si Cotroceni ! 














Niciun comentariu: