Fotografie blog

Fotografie blog

marți, 3 ianuarie 2012

Virinel Columbeanu -victima democratiei sau iepurasul secret al lui Bobic?

„Anul politic”-2012 a dat buzna in viata tihnita a bucurestenilor obositi dupa atata odihna de Sarbatori.

In 3 ianuarie cand bucurestenii erau buimaci in prima zi de munca "oficiala" un anunt important pentru tara a zguduit Capitala.

Irinel Columbeanu vrea sa fie calare pe situatie si candideaza la Primaria Capitalei. Sincer am crezut ca e gluma proasta postata pe youtube.

Cum am primit eu vestea asta in calitate de concitadin cu Virinel?

Destul de nashpa, ca sa folosesc un antonim la mishto-emblema lingvistica a lui Columbeanu. Ca sa nu mai pun la socoteala ca Virinel traieste in Izvorani-near Bucharest iar eu imi fac veacul in Rahova-from district five.

In primul rand mobilul a sunat ca la Gara de Nord ca sa fiu pus la curent cu marea veste. La intrebarea brusca pusa de mesagerul de la capatul firului, ai auzit ce e la Primaria Generala ? Am cerut o pauza lunga de gandire. Am crezut ca e vreun cutremur sau Oprescu si-a dat demisia sub imperiul emisiunilor OTV. Ori si-au anuntat in bloc candidatura: Prigoana, Piedone, Videanu si Vanghelie.

Imi zic in gand, bre, n-are cum, Oprescu taman ce a plecat linistit in concediu, iar astia patru nu e posibil sa candideze toti odata ca se canibalizeaza voturile-cum se pronunta stiintific analistii nostrii politici.

La auzul ispravii lui Virinel m-am linistit ca nu e ceva grav dar am bagat de seama ca totusi pare sa fie o treaba serioasa. Avand un reflex de gandire din cauza politicii dambovitene cred ca trebuie sa fie pe undeva o „schema politica”, o niscaiva teorie a conspiratiei.

Ori Virinel s-a trezit mahmur, cu noaptea in cap, si-a pus bicicleta pe nas, si-a umflat muschii si a dat drumu’ la laptop si in loc sa intre pe sentimente.ro ori facebook a nimerit pe youtube. Probabil l-a izbit geniul-mai ales ca vine ziua lui Eminescu, si nemaivand cascaval ca sa cucereasca pitzipoancele din Bamboo a nimerit o cale sigura sa mai atraga electoratul feminim si se facu’ om politic. Asta e lovitura de maestru, publicitate garantata moka un an de zile.

Ori e pe bune si e mare lucratura politica.

Mi se pare destul de "suspect" ca evz.ro-„oficiosul de serviciu” a fost pe faza rau si a dat stirea cu Virinel-  http://www.evz.ro/detalii/stiri/irinel-columbeanu-candideaza-la-primaria-capitalei-960023-1.html plus ceva sfaturi de la Gusa-marele strateg geopolitic -   http://www.evz.ro/detalii/stiri/vezi-ce-sanse-i-au-dat-actualii-primari-lui-irinel-columbeanu-in-alegerile-pentru-sefia-bu-960058-1.html .

Pe ziare.com s-au luat reactii tocmai de la cei care se asteapta sa isi anunte candidatura la PMB: Vanghelie si Prigoana-insinuind abil ca si ei ar candida sub stindardul independentei.

Ce efecte produce candidatura lui Columbeanu?

1.Anuntarea imediat dupa revelion a unei candidaturi independente la PMB duce in derizoriu o noua candidatura independenta asteptata „pe surse” din partea unor grei ca Prigoana sau Vanghelie.

2.Daca este o manevra de culise a PDL si implicarea evz.ro in mediatizare poate conduce in aceasta directie, demonetizeaza candidatura independenta a lui Oprescu. Practic il forteaza pe Oprescu sa se inroleze sub sigla USL si sa isi limiteze potentialul bazin electoral, Oprescu avand in mod logic peste cota de 50-55% procente ale USL.

3. Columbeanu poate fi un iepuras si o portavoce a unor baieti rai din Mafia Nordului care sunt suparati un pic pe Oprescu si vor sa ii arate bau-baul. Niste baieti mult mai documentati decat mine il dau ca sigur in rolul lui Gepeto pe Bobic-marele jucator din umbra. E posibil ca mister Columbeanu sa vina foarte curand cu niste dezvaluiri din cercul oamenilor de afaceri si sa faca turul televiziunilor avand deschisa larg usa emisiunilor mondene si nu numai.

4. Poate Columbeanu are ganduri serioase sa se apuce de politica mai ales ca tatal Columbeanu a fost un om al sistemului politico-administrativ foarte apreciat. Dupa principiul „decat codas la oras mai bine in satul meu fruntas”, Columbeanu poate tinti cu succes postul de Primar al Snagovului mai ales ca DNA-ul a facut partie in Ilfov si locul e liber.

Pina la urma e bine, ca e democratie...

Si Virinel a luat un start lansat, are presa buna si are chiar si imn electoral :-))) http://www.youtube.com/watch?v=lYxuFhtB9T0

Nea Columbene, acum ca te-ai anuntat in politica si eu iti urez bafta si sa te tii de treaba.

Da’ eu zic sa te grabesti ca acus vine Viorel Lis si iti ia caimacu’ electoral si ratingu de la can-can mai ales ca Oana Lis e fata de casa, are experienta electorala si e „buna” rau ca directoare de campanie.

Deci sa traiesti nea Irinele, sa dai banu’ gros la strans semnaturi si sa apuci sa te inscrii fericit in cursa electorala.

Niciun comentariu: