Fotografie blog

Fotografie blog

miercuri, 4 ianuarie 2012

Mare aglomeratie pe youtube, Geoana si-a anuntat noul partid

Nici nu a inceput bine anul si uite ca politica da in clocot.

Dupa modelul patentat de Columbeanu, azi si-a anuntat noul partid Mister Geoana. Si unde credeti ? Tot pe youtube...

Bine, domnul Geoana avand bani sa isi permita un consilier de imagine a postat mesajul si pe site-ul personal: www.mirceageoana.ro.

Acum ori consilierii nu l-au invatat pe Geoana ori poate emotionati de insemnatatea istorica a momentului, au scapat aspectul asta si in imagini apare un tablou fix in capul lui Geoana. Sigur o semnificatie, musai politica, o avea tabloul respectiv. Mai stii, poate o fi vreo legatura cu noul simbol electoral al partidului.

De remarcat faptul ca spre deosebire de Comlubeanu, mister Geoana si-a lansat discursul mai spre dupa-amiaza.In mod surprinzator acest mesaj S.F. a fost preluat rapid de Romania TV http://www.rtv.net/geoana-anunta-pe-youtube-ca-isi-lanseaza-noul-partid-in-urmatoarele-saptamani-video_9274.html si banuiesc ca Ghita a facut o miscare de fronda fata de eticheta de "mogul rosu".

Evz.ro si presa portocalie nu prea dau semne ca s-ar baga in seama cu miscarea lui Geoana, probabil inca se lucreaza la faza de reactie rapida ori Dan Andronic e in concediu.

Astept cu interes ca urmatorii candidatii sa isi lansese mesajele electorale pe: www.hi5.com, www.facebook.com, www.twitter.com, www.linkedin.com, www.220.ro so alte canale social-media.

Sper sa nu ma trezesc cu ei si pe canalele de la metrou sau pe ecranele din mall-uri !


Niciun comentariu: