Fotografie blog

Fotografie blog

sâmbătă, 15 octombrie 2011

E oficial, Dan Diaconescu candideaza la Capitala, in direct si in reluare

De cand s-a lansat fantomaticul partid cu naframa mov de doctrina unisex, stanga-dreapta-centru, "analistii politici" mioritici au speculat sau au intuit, in functie de "Gradul" de conectare la conducta informationala din Dealul Cotrocenilor, scopul mercantil al PP-DD.

Conform manualelor de stiinte politice, obiectivul fiecarui partid este accederea la puterea politica, asa ca Domnul Dan Diaconescu Direct nu se dezminte si aratand ca a invatat abecedarul politicii, vrea sa se cocoate in varful puterii, Direct la Capitala.

S-a discutat, in direct si in reluare, ca nu este adevarat, ca PP-DD vrea sa salveze Romania din ghearele burghezo-mosierimii de sange portocaliu si din mrejele comunistilor rosii miliardari.

Pina la urma, "foamea de putere" l-a dat in gat pe Domnul Dan Diaconescu Direct si unul dintre "prietenii politici" ai amicului D.D. a confirmat public tentativa lui Dan Diaconescu de a ii trage presul rosu de sub picioare Doctorului Oprescu.

Bineinteles ca precizarea publica de rigoare ca Dan Diaconescu a pornit cruciada impotriva lui Oprescu, pentru ca asa l-a dus Capul !

Parerea mea e ca anuntul este Corect pentru ca inca nu s-a precizat cine este Capul rautatilor...





video andrei cristi

Niciun comentariu: