Fotografie blog

Fotografie blog

sâmbătă, 15 octombrie 2011

In prag de toamna preelectorala, mare fierbere in PSD Bucuresti

Tataia nu a rezistat tentatiei politice si a dezvaluit strategia "secreta" elaborata de USL in perspectiva alegerilor locale din 2012. Sau cand o vrea Basescu sa ii dea verde lui Boc sa puna alegerile locale, calcand iar in picioare legile tarii si Constitutia.

Profitand de faptul ca Victor Ponta- Presedintele PSD realizeaza un tur de forta prin organizatiile PSD din tara, la PSD Bucuresti se incinge atmosfera la auzul muzicii din Liga Campionilor.

Sedintele de organizare cu tenta electorala se desfasoara dupa specificul romanesc: cu strigaturi si urari de bine, juraminte de iubire si lovituri de palat. Totul asezonat "ca la carte" cu lansarea "operelor" parintelui PSD Ion Iliescu.

In principiu strategia USL e simpla, bazata pe principiului fotbalului promovat de Tata Puiu Iordanescu: ne aparam 90 de minute si cum prindem mingea o bubuim tare in fata pentru sprintul final al atacantului central.

Asa ca USL isi apara functiile de Primar din Capitala pe formula 1-4-5 si il baga la inaintare pe post de striker pe Mister Oprescu.

Problema mare e ca tov. Oprescu are sarcini de joc sporite si trebuie sa care baloane pentru sectoarele 2-3-6 unde nici PSD, nici fratele PNL si varul PC nu au atacanti de clasa mondiala.

In consecinta se intampla totul ca in Romania, in politica ca si la fotbal, toata lumea se pricepe si isi da cu parerea.

MM-antrenorul principal vrea sa joace in sistemul toti in atac-toti in aparare si sa il scoata pe tusa pe Vanghelie pe motiv ca ii da la gioale golgheterului Oprescu.

Ponta vrea sa promoveze noi atacanti de la tineret in sistemul 1-3-5.

Iliescu vrea sa impuna sistemul 5-6, adica jumate in aparare-jumate in atac si sa scoata la inaintare arma secreta - "Katiusa" Andronescu.

Asa ca in PSD Bucuresti se aplica principiul socialist: "concurenta e mama progresului" si s-a trecut la faza dezbaterilor publice in sanul organizatiilor de baza. Desigur, cineva avand mare grija ca filmarile sedintelor sa ajunga in timp "util" in mass-media.

Cert este ca domnul Ion Iliescu a lasat sa ii zboare porumbelul: USL ii sprijina pe "titularii": Oprescu, Chiliman, Piedone si Vanghelie si tactica de joc in USL e asta: PNL:1-2-4, PSD:3-5-6.

Adica PNL va stabili candidatul la Primaria Sector 2, iar PSD trebuie sa gaseasca urgent prin tactica dezbaterilor publice si strategia sondajelor de opinie candidati viabili pentru Primaria Sector 3 si Primaria Sector 6.

Daca la Sectorul 2 lucrurile incep sa devina destul de clare urmand a se alege candidatul pentru Primarie dintre presedintii de filiale: Cristian Popescu-PNL si Bogdan Diaconu-PC, la PSD Bucuresti nu s-au finalizat jocurile de culise.

Acum daca la PSD Bucuresti se vine iar cu "atacanti vopsiti"(vorba lui nea Andone) sau "goleadori" transferati dupa vizionari nocturne de cd-uri cosmetizate( metoda brevetata de Becali) gen Darabont, Giugula, Georgescu, Mihailescu sau Mutu, eu nu pariez nici macar 2 lei verzi pe succesul PSD in Bucuresti.

Dar pina la urma nu conteaza ce cred eu, ci electoratul care voteaza !





video andrei cristi

Niciun comentariu: