Fotografie blog

Fotografie blog

marți, 18 octombrie 2011

Emil Boc nu mai ramane somer si trage la anticipate

Camera Deputaţilor a adoptat o hotarare prin care sunt declarate vacante posturile deţinute de deputaţii Palfi Mozes Zoltan-UDMR, Petru Lakatos-UDMR şi Doru Frunzulică-UNPR din 3 colegii uninominale: nr. 9 din Cluj, nr.2 din Bihor şi nr.7 din Olt.

Toata vara s-a speculat faptul ca Basescu este suparat rau pe pedelisti si ca este disperat dupa solutii de redresare a corabiei portocalii.

Prima si unica solutie gasita de trupa de politruci empirici cotrocenisti a fost schimbarea Premierului si a gastii de taietori de frunza la cainii de la palatul Victoria. Asta mai ales dupa ce "infiltararea" lui Sebi Lazaroiu in Guvern a esuat ca o balena blonda in Oceanul Pacific.

Cand Boc era deja convins ca trebuie sa isi faca harakiri s-a trezit constiinta in el ca va ramane pe drumuri, somer.

La Cluj nu se poate intorce pentru ca locul de Primar este ocupat si oricum nu il mai voteaza nici dracu' si nici ungurii.

La catedra Babes-Bolyai nu e loc de intors pentru ca l-ar alerga studentii pe holuri sa ii dea in cap cu manualul de drept constitutional.

Si uite ca salvarea piticului sinucigas a venit tot de la Miss Anastase, alintata in partid si in budoarele politicii romanesti, borfeta.

Astazi amazoana Roberta i-a facut partie piticului atomic si i-a gasit un capac de WC sa-si dea drumul spre lada de gunoi a istoriei.

Deci PDL ne serveste de Craciun o noua portie de alegeri anticipate, unde spera si Milica Boc sa se aleaga cu un "coledzi" asa cum spera si porcul sa scape de ignat.

Acum plecarea de la carma Guvernului, sper sa fie de bun augur pentru unicul premier ventriloc si Boc sa isi ia bilet de avion la Cluj, doar dus.

Daca saracul Boc nu are are bani de campanie electorala sau de inscriere in cursa electorala, promit sa initiez o campanie de strangere de fonduri ca lumea sa il aleaga in Colegiul 9 Cluj.

Niciun comentariu: