Fotografie blog

Fotografie blog

luni, 28 martie 2011

Huhurezul de la Cotroceni s-a facut "analist fotbalistic"

Daca credeati ca tupeul nu mai are limite in Romania va rog sa citi blogul lui Cristian Preda. Ultima depesa de lupta portocalie este cucerirea redutei fotbalului romanesc!

Dupa a lins clanta la Milica Constantinescu, Cristache a sarit gardu' la Cotroceni si in loc sa nimereasca in Gradina Botanica a dat iama in biroul Marinarului. Asa cum domnu' Goe s-a ascuns sub fustele mamitei si masa-mare, Cristache s-a lipit de fusta distinsei doamne Zoe Petre si apoi dupa un salt doctrinar dublu surub stanga-dreapta sub minijupa luptatoarei reformatoare Monica Macovei.

Goe modern si-a pus bereta portocalie si acum urla disperat pe toate blogurile sa vina trenul Reformei.

Nu conteaza ruta si vointa calatorilor care asteapta in gara, conteaza doar gara in care se afla Goe Cristache Preda.

Deci, daca Cristache Goe se afla in gara la PDL, atunci sa vina neaparat trenul reformei la PDL in gara, cu tot cu Severul Cotoi si cu Monica "keep walking". Cristache tipa chiar daca nici blonda suprema, imblanzitorul de marmura, piticul atomic si buldogul neascultator nu isi doresc sa urce in trenul reformei doctrinare.

Daca Goe Cristache, prin peregrinarile lui transcedentale vede o gara pricajita rosie linga una galbena mai aratoasa (renovata de un mecena petrolist) tipa ca un apucat sa vina Trenu Reformei, sa il de-a jos pe batranul ceferist Iliescu si sa se vopseasca imediat prin ordonanta de urgenta toate garile in portocaliu.

Pina acum totul e in regula pentru ca "analistii politici" au dreptul constitutional de a isi da cu parerea despre orice, oricand si oricum.
Iar Cristache Goe Preda si-a castigat acest drept in mod euro-electoral, ales de poporul roman care s-a bucurat ca a scapat de el si l-a trimis la Bruxelless.

Problema mare e ca Goe stie trenul de intorcere si a invatat de la mentorul sau suprem Traian cel Mare, drumul intoarcerii la popor.

Si cum in vremurile astea de foame portocalie singura bucurie a romanului de rand a ramas fotbalul, hop si cucuveaua de la cotroceni s-a trezit in gara fotbalului romanesc unde striga cat il tin plamanii Refffformaaaaaaaaaa !

Pentru Cristache Preda nu conteaza ca mafia stratificata piramidal din fotbalul romanesc fuge mancand pamantul cand aude asa cuvant suav, iar alde Mitica Dragomir, Nasu Sandu si marele mijlocas Lupescu au privatizat pe viata fotbalul romanesc avand ca active niste "fotbalisti vopsiti" pe post de sclavi. In loc sa duca lupta pentru reforma in Casa Fotbalului, Goe se lupta cu o amarata nationala de "rezervisti" care nu a fost in stare sa bata o armata de stransura de bosniaci, adunati din toate colturile Europei.

Dupa ce termina si lupta cu reforma fotbalului romanesc, cred ca ar fi bine ca nea Cristache Goe sa se duca in Japonia, sa "reformeze" acolo statul imperialist "achilozat" in traditie si disciplina muncii.

Sincer, sper ca japonezii, oamenii practici si inteligenti, sa il opreasca acolo pe mister Cristache Goe Preda pe post de avertizor de tsunami:sa strige sus si tare:
Reffffffffformmmmmmmaaaaaaa !

Niciun comentariu: