Fotografie blog

Fotografie blog

luni, 22 februarie 2016

Nu renunt la lupta pentru Primaria Sector 5

Doresc sa multumesc cetatenilor din Sectorul 5 care mi-au acordat increderea si au semnat pe listele de sustinatori pentru depunerea candidaturii in calitate de Independent pentru Primaria Sector 5. Incepand cu data de 1 februarie 2016 in numai  3 saptamani am strans 4521 semnaturi de sustinere pentru functia de Consilier Local Sector 5 si 7259 semnaturi pentru functia de Primar al Sectorului 5. 
Aceste semnaturi sunt suficiente pentru  depunerea candidaturii pentru Consiliul Local si pentru functia de Primar al Sectorului 5 intrucat conform legislatiei electorale este nevoie de sustinerea a doar 1 % din numarul total al cetatenilor cu drept de vot din Sectorul 5- aproximativ 250000. 

Avand in vedere ca majoritatea problemelor semnalate de cetatenii din Sectorul 5 sunt de competenta Primariei Municipiului Bucuresti inclusiv sub aspectul alocarii bugetare ma gandesc las posibilitatea de a candida Independent si pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Vreau sa dezavuez zvonurile vehiculate “pe surse” liberale in cercurile politice si in mass-media ca as face un jocuri politice in favoarea PSD sau a Primarului suspendat Vanghelie si anunt ca nu imi retrag candidatursa pentru Primaria Sector 5 si nu voi negocia sustinerea cetatenilor din Sectorul 5 in schimbul avantajelor politice personale. 

Voi lupta pina la capat indiferent daca Primarul suspendat Vanghelie va candida pentru un nou mandat de Primar al Sectorului 5 sau daca PSD il va nominaliza pe “bufonul” de trista amintire C. Rizea, suspendat pentru o perioada de 6 luni de catre Comitetul Executiv National al PSD la solicitatea Presedintelui PSD, domnul Liviu Dragnea.

email: catalinstochitaindependent@gmail.com
www.facebook.com/catalin.stochita

Niciun comentariu: