Fotografie blog

Fotografie blog

sâmbătă, 18 mai 2013

Telenovela SRS: Presedintele Ponta, Interfata Serviciilor si Prezidentiabilul Crin - finul lui Patriciu


Dupa coabitarea pe sub masa semnata pe furis la amenintarea lui Traian- “spaima sticlelor” de vis, cu acordul tacit somnambul al lui Crinutz si la indemnului lui Livius- acest Brutus modern, un ADN al tradarii (pe care A.N. l-a intitulat Iuda mai mult in gluma) iata ca Marele Drac Traian isi baga iar coada in USL.

Numai ca acum pare sa fie pe bune si USL e gata sa plezneasca mai ales ca au ajuns si la Palatul Victoria cantecele Sirenei Elena (placa pe care generalul Oprea are sarcina de serviciu sa o puna zilnic pe patefonul stricat al guvernarii) impreuna cu Pandurii rasculati ai lui Domnu' Dan, gata sa jure credinta pe steagul cu trei trandafiri.

Scanteia din USL nu a fost T.N.T., si nici Constitutia regionalizata sau prostitutia liberalilor din Guvern ci acum bomba s-a numit S.R.S.

Ciripoi (nickname in secret service) a dat-o pe fata daca mai era cazul si a facut un mare pocinog. In fapt, Senatorul SRS doar a reincalzit ciorba si  a reluat o parte din ideile nastrusnice ale senatorului PSD Valer Marian, portavocea vechilor securistii care spun de luni de zile ca Victor, Ghita si ai lui sunt oamenii Sistemului iar liberalii in frunte cu Relutzu, Chitzoa, Varujel si Crinel o sa "o suga" cu gandul la Cotroceni.

Acum parerea mea e ca daca ar fi pe cinstite, ar trebui dati afara amandoi din USL, si SRS si Valerica fara frica ca sa ingroase cu succes randurile PP-DD, in direct si in reluare, aflat acum in disolutie si momentan in pana de curent. 

Bine ar fi sa ii ia cu ei la PPDD si pe alde nea Puiu Hasoah- acest mare istoric al Murfatlarului, “Chioaruoah”- juristconsultul Casei de Amanet Fenechoah, generalul Dobritzoah- acest agent imobiliar al Armatei si pe alte stele liberale carora li s-a imputit liberalismul la cap. Ar mai fi multi altii si din stanga si din dreapta,  dar macar astia au bunul simt politic si isi vad de cascaval chiar daca risca sa fie acuzati ca au imbratisat ideologia "socialismului de caviar" sau "liberalismului socialist".

In ce consta de fapt scandalul SRS ?

Pina la urma, omul SRS trezit acum la pensie dar senator liberal si-a dat si el cu parerea pe blogul propriu si personal si pe la tv, pentru ca oricum acum la batranete altceva nu mai poate sa faca. Sefii de la PNL au zis ca lasa ca e “misto” si "true", sa ne mai distram si noi in week-end ca ne-am saturat de somn, de canasta, de numarat banii si curvele de la partid si drumul Cotroceniului e lung pina in 2014.

Dincolo de caterinka si de show-ul tv, din punct de vedere politic, SRS prin atacul brutal la Ponta legitimeaza toate temele de atac imputite care l-au tocat marunt in ultimii ani pe Victoras. Ce i-a zguduit orgoliul lui Ponta este faptul ca SRS ataca  mai ales acum cand Victoras este in plin “rebranding” in stil de mare Lider Regional European iar baietii au bagat un sac de bani in curul lui Ponta ca sa il creasca in sondaje ca un Fat-Frumos.

Aici SRS daca era "jurnalist de jurnalist" putea sa puna o simpla intrebare de bun simt: “Domnule Ponta daca nu vrei sa candidezi la Cotroceni de ce te baga astia cu forta in sondaje ? Si pe urma iti trimit nota de plata? Nu cumva le da Mister Liviu and Mister Pieleanu un telefon ?"

Numai enumerand o parte din temele de atac molfaite de presa, de liberali si democrati in ultima vreme e clar ca Victor simte ca e groasa:
  • Viorel este "ofiter acoperit" (la fel ca si Ghita and Co); 
  • Viorel nu este ofiter acoperit dar este "omul serviciilor"( Nasii Maior si Oprea);
  • Viorel este "bisexual" (la fel ca AN si gashka);
  • Viorel nu este bisexual dar este amator de mantzokarii cu minore (la fel ca Printii rosii Nicolae si Robert);
  • Viorel este amator de cascaval direct in cont ( la fel  ca Shova spaima autostrazilor prin sms si Cristi ot Monaco);  
  • Viorel este "scula lui Basescu" in USL( la fel ca Popa Sarbu si Miron Manivela);
  • Viorel vrea sa fie la Cotroceni (la fel ca Sorinache - seful Galacticilor din Bucurestiul Galactic si cum poate ar mai vrea si A.N. daca l-ar mai lasa sa respire Marinaru').

Desigur multe din ele sunt niste gogosi cu smoala fumate pina la chistoc si pot fi dezamorsate usor. Dar cand le auzi in fiecare zi e clar ca  ti se pune pata la un moment dat si aici Domnul Ponta are prefecta dreptate ca i-a sarit mustarul.

SRS daca era un “journalist” adevarat si nu unul de servite de la sefii lui, se urca in Gip cu o secretara tanara pe post de fotoreporter si lua drumul Gorjului. Constata faptul ca Ponta a lasat urme ca un melc si a facut mici gainarii pe unde a trecut pentru ca nici nu visa sa ajunga Prim-ministru atunci cand l-a chemat Nastase in sosoni la PSD.

De la Teodorescu a luat moka un teren si o casa de vacanta la cheie si pe urma l-a facut Prefect, http://www.gorj-domino.com/misterul-casei-lui-ponta-de-la-baia-fier-cine-a-construit-cabana-primului-ministru/- lui Banicioiu i-a plasat un jeep ramolit si pe urma l-a uns Presedinte TSD http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1193848-parlamentarii-camatari-agenti-imobiliari-ocazie.htm
lui Dolineaschi i-a bagat pe gat un leasing auto si pe urma l-a procopsit cu postul de Secretar general PSD, http://www.pandurul.ro/Investigatii/2013-04-30/Ponta,+Sova,+Dolineaschi,+trei+lideri+legati+de+aceeasi+masina
pe Sova l-a insurubat peste tot pe unde era loc de asistenta juridica si acum ii scoate ochii ca l-a facut Milionar si Ministru si ca il saboteaza pentru ca nu vrea sa faca autostrazi. Bine aici e mai naspa situatia pentru ca eu stiu ca Sova si Rizea erau miliardari inca din anii 2000, numai pe un teren din 13 Septembrie din sectorul 5, Cristi Rizea a incasat un million de euro de la niste spanioli cu un dor cretin de imobiliare romanesti.

Daca era un mare ziarist si nu un ciripoi, SRS isi cumpara un reportofon din banii gajbiti din vremurile de glorie de la Ziua, se ducea si discuta cu colegii de armata ai lui Victoras si ii intreba doar atat: “de ce au facut mai multa armata chiar daca au intrat la facultate?” http://www.lugojonline.ro/portal/index.php/politic/item/3280-asa-arata-ponta-cand-facea-armata-pe-timisoarei-premierul-a-facut-publice-fotografii-din-perioada-in-care-era-militar-in-termen
Raspunsul este unul singur: desigur din patriotism ! http://www.cnsas.ro/documente/monitoare/2008/Bratu%20Roman%20Filica.pdf

Ciripoi se mai cauta prin buzunar si mai scoatea niste banuti sa dea o raita la Paris sa il intrebe pe “prietenul acoperit” al lui Nastase: de ce l-a cules de pe strazi pe “homlessul” Victoras in anii 90 ? Povestea o stie toata presa incepand de la jurnalizdele mondene pina la masina de scris de la Romania Mare- http://www.cotidianul.ro/modul-in-care-victor-ponta-si-ilie-sirbu-pot-fi-santajati-212046/

Sau domnu' SRS mai dadea o tura prin liceele Neculce si MF1, ori parcurile Cismigiu, Herastrau si Stadionul Tineretului si ii intreba pe colegii si prietenii din adolescenta ai lui Victoras daca ei stiau ca Ponta o sa ajunga Premier si de ce ? (adica ce calitati native avea) 

Bine, stim ca SRS este chitros dar putea sa imi trimita un mail si ii spuneam eu cam ce facea nea Victoras prin liceu si cat de smecher era el pe vremea aia :-)

Sau se interesa SRS la taxe si impozite: de ce are Victoras 4 case ? Cum a luat o casa de stat ca sa isi faca Cabinet de avocatura taman in Sectorul 5 ?

Sau ne povestea SRS telenovela de “piar politic” prin care Victoras a ajuns mare pilot de curse pentru ca nu il mai baga nimeni in seama in redactiile politice din cauza ca ii fluiera vantul prin buzunare si singura lui idee politica era sa se combine cu Daciana http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/tandemul-geoana-vanghelie-gireaza-atacuri-la-nastase-si-ponta-12430.html

Revenind la latura politica a cazului SRS, un om politic normal la cap, cum inca se pretinde Ponta, analizeaza si se gandeste de o mie de ori ce l-a apucat pe SRS si mai ales cine l-a pus pe SRS sa faca magarii politice.  Cine e in spatele lui SRS ?

Aplicand regula de trei simpla rezulta ca: 1) SRS actioneaza de capul lui pentru ca are o “agenda” proprie adica pasarelele lui;
2) SRS este impins de la spate si aici avem doua paliere: SRS este sustinut de PNL sau de oamenii din umbra lui SRS.

Poate ca multi se intreaba cum se sperie ditamai Premierul de un ciripoi ramolit, care este SRS ?

SRS este un “maestro” al transferului de putere, fie ca inseamna bani sau informatii, iar in spatele lui SRS gasim adevaratii balauri ai ultimilor 25 si chiar 50 de ani, care stiu ca informatia inseamna putere. Balauri care in comparatie cu “serparia” stranita de SRS sunt mult mai smecheri si mai ancorati in sinergia faptelor post-decembriste- http://www.sroscas.ro/site/2013/05/16/diviziunea-serpilor-iese-la-atac/

Este de ajuns sa spunem ca SRS a fost in mod constant omul lui Dinu Patriciu, de la Ziua pina la Rompetrol si ca mereu Conu' Dinu il mandata pe finul SRS sa rezolve treburile de rahat: cu BVB, cu PNL, cu ANI, cu Videanu care ii punea talpa la investitii, ca sa nu se manjeasca regele arhitecturii din Romania cu asa manevre de culise abjecte- http://www.sroscas.ro/site/autobiografie/ 

Poate prea putini jurnalisti sau politicieni stiu sau mai recunosc ca Patriciu l-a sprijinit pe Antonescu sa puna laba pe PNL asa cum si Ghita l-a ajutat pe Ponta. Poate si mai putini stiu ca asa cum Ponta are doi nasi la vedere: Maior si Oprea asa si nashul lui Antonescu este Conul Dinu Patriciu.

Acum poate ca liniile de demarcatie devin mult mai clare: linia rosie: Ponta-Maior (cu sprijin de la Big Brother U.S.)- Oprea (cu ramurile blondei nordice Cocos-Petrache-Bitner) versus linia galbena: SRS-Antonescu-Dinu Patriciu (cu tot ce insemana masoneria albastra, bussiness international pe axa UK- Elvetia- China, aripa de rasarit a magnatilor petrolului).   

Opinia mea e ca SRS s-a cam ramolit iar Dinu Patriciu ar trebui sa isi vada de chinezoaica lui pentru ca lupii tinerii rosii o sa ii faca iar ficatul varza si Conu’ Dinu o sa bage iar mina la arici sa isi cumpere un pateu nou. Crinutz a fost, este si va fi (!?) bufonul lu Conu Dinu asa cum S.R.S. a fost si este doar un Ciripoi. SRS mai are sanse sa se opereze de jigodism si sa devina un Senator decent, preocupat de patimile si saracia Poporului Roman si nu de pensiile din serviciile secrete.

Ce nu intelege SRS este ca nu mai ca pe vremea lui cand Seful Securitatii statea la birou si toata lumea stia unde sa il gaseasca daca avea ceva de turnat. Acum cu moda Open Source si organizarea sistemului de ofiteri acoperiti pe tiparul Al-Qaeda, SRS se poate ratoi la un pusti de 35 ani si asta sa stea calm, sa dea doua telefoane si sa il scoata pe tusa. Degeaba se crede SRS maior cand pustiul din fata lui poate fi cel putin colonel.
  
Revenind la substratul asa-zis politic al scandalului, adica al jocului subteran de-a Presedintele din 2014, in mod clar Marinarul in orgoliul lui de jucator scotian a jurat si a scrijelit pe cuburile de gheata ca Antonescu nu v-a mai pupa iarba de la Cotroceni. In plus Nea Traian crede e dreptul lui maritim de pirat sa isi numeasca mostenitorul la Cotroceni si sa le faca fetelor( Elena, Ioana) un viitor si sa le lase pe amazoane pe maini bune (Elena, Roberta) si daca se poate un pic la guvernare.

Crinutz trebuie sa inteleaga ca drumul spre Cotroceni trece prin "Patul lui Procust" de la Palatele Kisselef si Victoria si trebuie sa se pupe in bot cu toti: incepand de la aripa restauratiei Hrebenciuc-Mitrea, pina la lupii tineri Sova-Banicioiu-Negoita–Rizea si toti baronii rosii: Vanghelie-Mazare-Oprisan-Nechita pina in fund la Babaita, la Executivul Dragnea.

Antonescu trebuie sa inteleaga ca in nici un caz Fenechiu, Hasoti, Vosganian, Chitoiu si Unchiul Rusanu sau parashutele dansatoare liberale cu apucaturi de Tecuci nu il vor face nicioadata Presedintele Romaniei. Poate doar martor de serviciu in niste dosare ministeriale liberale daca Ponta da drumu’ la caini. Acum buldogii astia de la Parchete sunt hamesiti si dornici de afirmare si vor sa infulece carne proaspata din partea dreapta a esicherului politic, ca de la PSD nu prea e verde inca.

Antonescu trebuie sa intelega ca Sistemul te poate face Presedinte dar te poate scoate si in decor in 2 secunde de zici ca te-a lovit Cometa Halley. Si cel mai bun exemplu in viata  este Geoana care s-a lasat pe seama "baietilor", ca rezolva ei treaba, si baietii l-au rezolvat pe Mirciulica de a devenit cel mai faimos subiect de bancuri politice. Un alt exemplu de victima a Sistemului este Nastase care a crezut la un moment dat ca este chiar Sistemul Insusi si Sistemul i-a  dat o lectie de viata usturatoare. Sa nu mai vorbim de faptul ca Sistemul i-a dat muie si lui Petrica si lui Milica, atunci cand nea Traian si-a pus in cap treaba asta.

Sistemul inseamna de la ultimul om de la ghiseul unei primarii din Dolhasca pina la seful de cabinet al lui Basescu de la Cotroceni, trecand prin secretara lui Fenechiu de la minister si pina la soferul lui Vosganian. Acum in virful piramidei Sistemului este Victor Ponta si nimeni din Sistem nu va asculta vreodata de ordinele lui Crin de la Senat, pentru simplul motiv ca banutii vin de la Guvern iar  de la Senat pot veni doar niste breaking news, gen Crin s-a suparat ca "vacarul pe sat" si alearga disperat la Palatul Victoria sa vorbeasca cu Seful Guvernului, care este Victor Ponta.

Daca Domnul Crin nu vrea sa faca un schimb de experienta cu Base pe  tema cum se calareste Sistemul pot sa ii dau eu consultanta moka despre cata muie mi-am luat in ultimii 5 ani, de cand am plecat din Sistem. Sau cum am crezut eu ca Lupta Anti-Sistem e calea ce mai buna de salvare a Poporului. Oricum daca Antonescu a ajuns la varsta si functia de Presedinte de Senat si nu a inteles ce inseamna Sistemul politico-administrativ dar vrea sa fie Presedintele Romaniei e grav dar si foarte trist.

Daca Ponta ar vrea sa fie Presedintele Romaniei are toate cartile in mana:

  • este seful Sistemului politico-administrativ recunoscut si acceptat ca atare;
  • este agreat de Washington prin relatia Maior- SRI –CIA;
  • are un profil de Lider European construit inca de pe vremea TSD, cand a activat cu success la ECOSY si IUSY iar PES este un grup politic puternic nu o adunatura de maimutoi asociali calati pe LGBT si salvarea calotei glaciare cum este ALDE;
  • are sprijinul structurilor militare prin Generalul Oprea care e smecher comparativ cu nea "taraiebasini" de Dobritoiu;
  • are usa deschisa la PDL prin Elena Udrea si in mod direct la Cotroceni;
  • este "stapanul inelelor" prin numirile reusite recent la Parchete si nu misca nimic fara sa afle primul care e miscarea;
  • are acces gratis instant la orice zi si din noapte la mass-media: TVR- Tufeanu and Co ( unde l-a torpilat pe SRS la nivel national), Rompres-Alex Giboi, RTV-Sebi Ghita, Realitatea TV- Cosmin Gusa- care e totusi amicul lui Ponta in chestiunile serioase, Transilvania Look- Dancu si Rus, chiar si la B1 are acces direct prin niste canale bine structurate;
  • are niste parlamentari de rezerva la PPDD- partidul de buzunar al lui Vanghelie;
  • l-a pus cu botul pe labe pe independentul Oprescu in doi timpi si trei miscari prin ascunderea sponsorului favorit Nelu Iordache si prin azmutirea cainilor lui Vanghelie si Negoita pe halcile bugetului Capitalei;
  • si ultimul dar nu cel din urma argument: este recunoscut de Basescu ca fiind cel mai bun urmas al sau la Cotroceni;
Antonescu in contrapondere in cursa pentru Presedinte are cateva ipotetice puncte de sprijin:
  • niste lideri liberali obositi- Fenechiu, Vosganian, Chitoiu care se cred zeii finantelor si ai economie dar umbla zdruncinati de frica DNA-ului lui Ponta (atentie baietii s-au obisnuit repede cu gandul ca DNA-ul este al lui Ponta si nu al lui Basescu);
  • un afacerist ratat care confunda buda cu Budha si se dedulceste la chinezoaice cu gandul ca Antonescu- Presedinte inseamna Patriciu- Premier doar ca sa ii dea peste nas lui Tiriac ca e mai bun decat el in afaceri. Si aici Chioru' e de apreciat ca i-a taiat scurt macaroana lui Patriciu atunci cand i-a ascuns soarele liberal pentru o zi;
  • niste securisti de moda veche, care se caca in cizme cand ii cheama Oprea si Ghita la apel: Dobrotoiu, SRS, Harnagea sau cine dracu ii mai susura in urechile antonesciene ganduri de marire peste noapte;
  • niste fete zvapaiate de la partid, ude toate atunci cand apare Crin, pentru care virtutea politica suprema inseamna sa fii amanta lui Misu Voicu sau Be Olteanu sau a lui ala cu cap de prezervativ, de e declarat liderul tinerilor liberali;
  • o mana de monarhisti seriosi care nu stiu ca Antonescu este regalist doar pentru ca se bucura cand ii intra un full de juveti cu popi in coada, pentru ca lui ii se pare ca Juvetele de trefla seamana cu Regele Carol;
  • antenele lui Voiculescu care este vestit ca poate intoarce armele in doua secunde fara ca gladiatorii: Mihai Gadea, Mircea Badea, Dana Grecu, Oana Stancu, Ursu si  Radu Tudor sa posede vreo urma de mustrare de constiinta;

Sfatul meu gratis pentru Domnul Antonescu este urmatorul:

Domnu' Crin, mai lasa canasta si pokerul si torsul de iubire al motanului Felix, baga niste cafea la nisip dimineata la 6.30 cand rasare soarele, bea un ceai saptamanal la Palatul Victoria cu alde Oprea, pune-i pe liberalii matale sa faca bani pentru campanie, suna-l pe nash-tu Dinu sa iti dea cu imprumut o flota de jeep-uri ori niste Logane mai rasarite si du-te prin tara sa vorbesti cu poporul suveran daca vrei sa fii Presedinte !

Daca nu vrei, nu-i bai ca se gaseste unul mai tanar si mai potent politic, dar vezi sa nu te trezesti ca iti bat furcile in geam, cu boier Liviu si cateva mii de tarani de la mosia din Teleorman, sa faca un remake dupa Rascoala de la 1907, ca asa suna scenariul (telefonul) de la Cotroceni.

Hai Crinule, stim ca poti, da-l afara din cuib pe Ciripoi, fi un Presedinte adevarat ! 

Niciun comentariu: