Fotografie blog

Fotografie blog

miercuri, 6 martie 2013

PNL- aspiratorul de "gunoaie" pedaliste sau liberalismul la mishto

In drumul disperarii catre oniricul  deal al Cotrocenilor, Crinutz face pe dracu in patru si partidul tandari.

PNL acest partid istoric a trecut si prin vremuri mai bune, a evoluat de la partidul ascuns in debaraua lui Radu Campeanu, la partidul aschie cu ramurile: Cerveni, Horia Rusu, Tariceanu, Patriciu pina la partidul mobila de bucatarie al lui Catarama ajungand un partid de guvernamant la cheremul lui Hrebe & Co.

Perioada lui Tariceanu a fost singura epoca de Glorie Liberala din ultimele decenii. Si chiar Romania si romanii o duceau bine in vremea lui Tariceanu, singurul care a avut coaie sa il infrunte pe Basescu si sa puna economia inaintea politicii inmiresmate cu apa de Dambovita.
Tariceanu suferind de un complex olimpian a si distrus apoi partidul cu razgandeala sa si cu aducerea la butoane a tuturor fatzelor si lansarea la guvernare a unor neica-nimeni.

Cum s-a intamplat ?

Cu un Vosganian cu talente de pianist la Ministerul de Finante,cu un Chiuariu la Justitie- acum a facut pocinogul si statutul parlamentarilor si ANI la 45 de zile, dand masura competentei sale juridice si satisfactie maxima Marinarului de la Cotroceni. Si cu un Misu Voicu pe post de ventriloc si cu un Relu Fenechiu pe post de "sponsor" si "strateg". Plus lansarea unor borfete cu pretentii de intelectuale care se conectau direct la inteligenta seminala a liderilor din PNL.

Antonescu a preluat partidul la cheie de la Traiceanu si a lasat intacta mostenirea liberala. Plus Chiliman, plus Orban, poate singurii liberali de moda veche din Romania.

Desigur USL are 70 % a preluat puterea, dar conduce PNL ceva in tara asta ?

Raspunsul gen Radio Erevan poate fi : Sigur, Antonescu conduce Senatul si asteapta in poll-position o noua suspendare :-)))

E de ras. Rad de noi si curcile, rad pina si ratzele lesesti, care sunt de mult in Europa.

Numai ca Antonescu a fost mai smecher decat Traiceanu si a angajat niste consilieri politici mai dibaci sau cum a zis nea Ghita: "consultanti pe probleme de informatii si comunicare".

Astia fiind experti in practicile securisto-comunistoide i-au facut un plan de racolare a tuturor factorilor de putere care ii pot pava drumul spre Gloria Cotroceniului. In timp ce Crin vegheaza facand economie de vedere, baietii lucreaza dupa principiul: dormi linistit FNI(secu) lucreaza pentru tine !

Dupa ce Frunzaverde a vandut Carasul in prag de alegeri locale pentru un cascaval liberal si W. Branza a lasat sediul Diaspora in cucu gol acum Misu Stanisoara a fugit cu rezerva de whisky de la Modrogan. Blaga e disperat ca a ramas pe stoc, ca in bancul cu militianul, pompierul si copilul de pe plaja care punea putina apa si putin nisip...

Bornele kilometrice ale preamaririi Antonescului sunt azi: Frunzaverde, SRS- un factor de bruiaj impotriva SRI, Becali- jumulit ca o oaie si folosit ca un berbece impotriva dizidentilor liberali, Johanis- o usa sparta catre axa Germania-Franta, Stanisoara-stapanul secretelor de la Cotroceni. Cam tot ce misca in centrele de putere din Romania: servicii secrete, topul miliardarilor, mafia imobiliara, mass-media, masonerie se indrepta incolonati catre liberali si nu m-ar mira sa vina si Biserica alaturi de Crinutz.

Ori chiar EA, Nutzi in persoana :-). As da un dolar gaurit sa vad o dezbatere TV Udrea-Antonescu pe tema liberalismul vs. libertinajul: dreptul de a dormi vs dreptul de a se coafa. Sau sa vad cum se bate Crinutz cu Nutzi  pe locurile de la coafor.


Din miscarea browniana a lui Crin a rezultat  o inghesuiala ca la 1848: Dreptate si Fratie, frate Balcescule ! :-)
Urmeaza Scripcaru ot Brasov si capo di tutti Blaga, care dupa ce va pierde alegerile la PDL si Nutzi ii va stinge lumina se va inmatricula la PNL.

Happy-end Crin, Good Night Cotroceni !



P.S.

Propun ca noul imn al PNL sa fie B.U.G. MAFIA.
Cine e mason ? striga Hooo !
Cine e cu noi ? striga Mafia..!
Se procedeaza la fel dar e la un alt nivel :-)

http://www.youtube.com/watch?v=BLOUrn7_-IU



Niciun comentariu: