Fotografie blog

Fotografie blog

luni, 3 septembrie 2012

Manelizarea PNL: de la tradatorul Frunzaverde la pitiponcul Prigoana junior si pina la Alina Gorghiu-Maria Antoaneta din Sectorul 5


Acum cateva zile eram in fata blocului din minunatul cartier Rahova in care mi-am petrecut ultimii zece ani din viata si am primit vizita neasteptata a unui amic din sfera politicii .

 Dupa o vara fierbinte in care m-am recunoscut invins de sistem politico-administrativ si mi-au aparut primele fire de par albe imi luasem o pauza de politica si am renuntat si la sportul national, privitul la talk-show-rile politice.

Asa ca vestea adusa de amicul meu a produs un  cutremur major in constiinta mea de simplu cetatean.

 “Liderul PDL (pa banii lui tacsu) Honorius Prigoana a intrat in PNL (ca intr-o branza imputita frantuzeasca) cu sprijinul neconditionat al Presedintelui interimar Chitoiu (zis si Mister TVA) si prin intermediul deputatei Alina Gorghiu (aceasta Maria Antoaneta, salvatoarea sectorului 5 din mainile mafiei lui Vanghelie).

 
Mare stire mare !

Televiziunile si blogurile plictisindu-se de actiunile de tip kamikaze ale senatorului liberal Ghise si de nunta europitipoancei EBA rumega stirea pe toate partile si lauda miscarea politica geniala a lui Prigoana junior anticipand si mai marea miscare geopolitica  intrarea lui “insusi” Prigoana adica nea Vasile Gunoierul in PNL sau chiar direct  in PSD. De parca PSD si PNL au deschis un fel de licitatie publica pentru resuscitarea terminatul politician Prigoana. Dar pina la urma vorba romanului: da ce banii lui Prigoana “nu e buni”?

 
In campania electorala care bate la usa banii nu mai miros a gunoi si prind un parfum de liberalism parlamentar autentic.

 Din punct de vedere imagologic miscare politica buna, mediatizare excelenta, taman cand se intoarce lumea buna din vacanta de vara, “timing” bun tocmai cand se bat listele electorale in cuie si se impart locurile de deputati. Deci miscare politica “cristal clear”.

 
Ce se ascunde in spatele acestei stiri penibile ?

 
Trebuie sa pornim  in aceasta analiza ad-hoc (era sa zic ad-interim) de la poreclele celor trei protagonist: Piticul Porno cum este alintat in cercul de priteni Prigoana jr pentru alura lui de PITIPONC adica o combinatie conceptuala intre METROSEXUAL si COCALAR, Kalina Kama Sutra este numele de cod a preotesei de serviciu din PNL alias madam Gorghiu intamplator deputata (asta pentru ca toate doamnele respectabile din PNL trebuie sa posede un loc de munca oficial pe linga sponsorul politic din dotare) si Mister TVA alias tovarasul Chitoiu care inainte de a fi un don liberal 3 in 1  deputat, ministru si Presedinte PNL  se ocupa cu dijmuirea rambursarilor de TVA contra unei modice taxe de exact valoarea TVA. Porecla vine de la investitorii de marca cu care intra in contact direct si le inmana “ad-labam” o foaie pe care desena procentul TVA in contul spagii solicitate pentru ca ii era frica ca de moarte de inregistrarile SRI si spera ca astfel ii va induce in eroare pe bravii aparatori ai patriei si onoarei.

Ca o paranteza, niste colegi foarte documentati mi-au soptit ca aproape toate notele informative cu faptele de vitejie ale liberalilor au ajuns la Cotroceni, in mana Marinarului Suprem si ca se asteapta semnalul pentru a declansa marea unire conceptuala a PNL cu PDL contra unei ratii bune de libertate. Adica mai exact Chiorul se gandeste pentru toamna la o miscare politica de dreapta, la un schimb corect doctrinar libertate contra liberalism.

Pe surse, se zice ca in fapt Prigoana jr. a deschis usa cu capul la PNL, a pus 100.000 de iepuroi pe tejghea si a cerut la paritatea cursului BNR (surmenat de suspendare) doua locuri de parlamentar, unul pentru el si unul pentru tacsu. Pentru ca ii trebuie o recomandare a apelat la intermedierea caritabilei Alina Gorghiu care astfel a facut rost de o sponsorizare pentru campania electorala in cuantum de cam 22% la suta adica exact numarul colegiului din Bucuresti unde mai vrea sa stea o tura.

 Moda asta cu vanzarea-cumpararea de locuri de parlamentar nu e noua dar  iata ca a creat si victime colaterale. Adriana Bahmuteanu cand a auzit ca Prigoana al ei cheltuie 100.000 de euro sa ii cumpere loc de deputat lui Honorius a facut scandal si si-a luat copiii si a plecat de acasa. Acum barfa mondena speculeaza ca Prigoana nu a avut toti banii la ciorap si a vandut toate blanurile  de tip Bahmu pentru a face rost de lichiditati in timp util. Graba lui Chitoiu era poate generata pentru  ca pleca Crinulet in concediu de odihna dupa vacanta extenuanta de la Cotroceni. O alta birfa mondena este ca Prigoana adat-o afara din casa pe Bahmu pentru a a vandut informatii confidentiale din Campania electorala direct la Antene- noul ei loc de munca.

 Poate ca, in mod oficial banii s-ar fi dat printr-o firma din Austria sau din oricare alta tara democratica in contul unor fundatii liberale patronate printre altii si de starleta liberala Alina Gorghiu. Poate ca parte din banii sunt palmati pentru ca Alinuta Gorghiu sa fure startul electoral in sectorul 5 in ciuda socotelilor electorale ale colegului de alianta Vanghelie.

 Cert este ca Alina Gorghiu si Honorius Prigoana au calculat ca Vanghelie are prea multe colegii electorale in Sectorul 5 si au pus ochii pe Colegiul 22 - care se pastreaza la PNL conform protocolului USL si pe Colegiul 20 - unde Prigoana jr. a ingropat deja 250.000 euro in Campania electorala de la alegerile locale. Partea nasoala la toata combinatia e ca Prigoana jr. nu stie ca Oana Mizil are sprijinul USL si al Primarului Vanghelie pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 20. De asemenea, Prigoana jr. nu stie ca Alina Gorghiu mizeaza pe chestia asta si are incredere ca Vanghelie se va descurca de minune cu Prigoana jr.

Varianta de urgenta a lui Prigoana jr. este o candidatura intr-un colegiu din Sectorul 2 dar dupa ce Cristi Popescu a fost decapitat de la conducerea filialei PNL Sector 2, PNL a ajuns pe locul 4 in preferintele electoratului dupa Ontanu-UNPR, PSD si PDL.

 Ceea ce se intampla in ultima vreme la PNL, oficial nu este nimic ilegal ci doar totul imoral. Iar singurul care a avut demnitate si a luat atitidune a fost Ludovic Orban.

Ludovic este un liberal adevarat si spun asta pentru ca il stiu din 1996 de pe vremea cand se ruga de noi sa nu mai cheman duba ca sa il ia de pe strada cand lipea afise, pentru ca se face de ras la partid si la Parlament. Fiind un liberal adevarat se ducea singur la politisti ca sa fie amendat si ca sa ii roage sa ii lase echipa de tinerii in pace si sa nu ii duca la sectie.

Analizand la rece situatia politica din PNL,  unde a incaput un jeg inuman care ar trebui ars intre coloane ca Frunzaverde, ce mai conteaza inca un gunoier avar ca nea Vasile Prigoana si un pitiponc avid de putere ca Prigoana jr. Se pare ca pedelistii au descoperit ca singurul mod de a castiga alegerile este prin inscrierea in PNL !

Mai lipseste ca in PNL sa ii primeasca cu onoruri si conturile deschise pe “borfeta” (alintul favorit al blogerilor liberali) Anastase, Regina telegondolelor parasite-Elena Udrea, Raluca Turcan de o toarta cu Robocap Stolojan, Eba cu Syda, MRU- farul calauzitor al luminii de la Rasarit si baronul care a speriat vestul - Finul Falca cel vestit pentru ca Bratienii sa nu se mai rasuceasca in mormint ci sa vina direct sa ii bage mintile in cap diletantului Antonescu.

Daca noua guvernare USL inseamna ca inlocuim curvele lor cu bagaboantele noastre, pe coruptii lor cu sponsorii nostrii si pe blejnarii lor cu ai nostrii chitoi atunci insemna ca blestemul lui Mircea Toma aruncat in Piata Universitatii si-a indeplinit menirea: USL=PDL=ACEEASI MIZERIE.

Nu imi ramane decat sa fac un apel sincer catre adevaratii liberali: fratilor, treziti-va din adormire si hai sa eliberam tara de mafia portocalie dar fara sa ii salvam pe mafiotii portocalii !

 

Niciun comentariu: