Fotografie blog

Fotografie blog

marți, 4 septembrie 2012

Alina Gorghiu gratia PNL in dizgratia cetatenilor din Sectorul 5, de la foamea de putere la cititoarea de Kama Sutra

Nici nu s-a stabilit bine data alegerilor parlamentare si madam Gorghiu a dat drumul la morisca electorala: a lansat o bibloteca in Sectorul 5 si a pus in scena o piesa de teatru cu ajutorul trupei “Masca” a altui liberal ilustru cu nume sugestiv: Malaimare. Ala care atunci cand era membru PSD declara ca vrea sa isi faca dreptate cu un Kalasnikov in brate. Acum nu stiu daca Malaimare a crezut ca este vorba de marca de vodka ruseasca sau stia sigur ca este vorba de o mitraliera.

 Pentru ca madam Gorghiu este “deputata” in colegiul 22, in Sectorul 5 unde am desfasurat o activitate politica timp de peste 10 de ani imi permit sa fac o scurta analiza asupra “stralucitei” activitati politice a domnisoarei deputat.

 In primul rand, ideea cu biblioteca a fost furata de la TSD Bucuresti si acum madam Gorghiu se da mare Mecena pe banii si ideile altora. Trebuie subliniat faptul ca  madam Gorghiu are doar idei fixe pe care le primeste pe mail de la Kesinghton Comunication, o firma de comunicare politica cu accente basiste, detinuta de Catalin Dumitru, fost angajat al lui Traian Basescu.

 In al II-lea rand, ironia sortii e ca Alina Gorghiu a citit bine o singura carte la viata ei si aia e “Kama Sutra” iar la teatru se pricepe cel mai mult pentru ca poarta cu brio masca de tinara liberala preocupata de grijile cetatenilor din sectorul 5 si de salvarea Romaniei din ghearele lui Basescu.

 Eu cred Marinarul inca nu a uitat ca “jurizda”(expresie basesciana preferata) Gorghiu - membra BEC a vrut sa ii faca dosar penal in Campania electorala pentru referendum si ca Matrozul o asteapta la ceas de seara in Dealul Cotrocenilor sa o voteze un pic, asa ca pe vapor.

 In al III-lea rand cred ca se impune o analiza politica despre aparitia si ascensiunea Alinei Gorghiu pe scena politica damboviteana.

Tinerica studenta la Drept l-a prins pe Dumnezeu de picior atunci cand unul dintre colegii ei de facultate a adus-o la PNL doar pentru ca distinsul coleg isi dorea sa petreaca mai mult timp impreuna cu Alinuta. Pe urma, foamea de putere a tinerei absolvente de Drept a impins-o pe drumul unei cariere politice emergente fiind sprijinita tot timpul de la spate de potentii sefii din TNL.

Pentru ca fata venita din Arges nu avea casa in Bucuresti, guvernul liberal i-a dat casa prin ANL, in timp ce altii tineri asteapta cu anii pentru o locuinta sociala.

Pentru ca proaspata absolventa de Drept nu avea loc de munca, atunci tot guvernul liberal i-a dat loc de munca tocmai la AVAS, unde s-a implicat puternic in acumularea de capital (conform doctrine liberale) in conturile proprii.

 Cu banii stransi in conturi s-a combinat politic si financiar cu mafia din energia electrica si cu niste baieti cu ochi albastrii dar a scapat repede de scandal pentru ca sponsorul principal era finul unui mare lider liberal.

 Cum a ajuns Alina Gorghiu in Parlament de pe locul al III-lea in Colegiul 22?

 Toata lumea buna din presa si din politica cunoaste ca Alina Gorghiu a ajuns deputat in Colegiul 22 dupa ce a sarit din patul lui Misu Voicu in cel al lui Bogdan Olteanu-http://www.libertatea.ro/detalii/articol/bogdan-olteanu-si-alina-gorghiu-s-au-despartit-259598.html .
Acum nu e treaba mea cum se imparte sexul in PNL (mai ales ca unii lideri sunt gay sau practica swing la greu) dar pentru mult fufe liberale Alina Gorgiu este demna de admiratie si un exemplu de urmat.

Cert e ca Alinuta si-a facut bine lectiile de vreme ce a reusit sa ii suceasca capul lui Bogdanel, sa il faca sa  isi lase nevasta cu doi copii si sa umble in miez de noapte cu miloaga pe la poarta lui Vanghelie, ca sa o puna deputata pe Alinuta in 2008.

 Ce face Alina Gorghiu ca sa mai stea o tura in Parlament ?

Din pura curiozitate am participat la marea actiune politica organizata de Alina Gorghiu pe platoul din fata Academiei Militare in data de 1 septembrie. Aici au participat fix 146 de cetateni, majoritatea adusi cu japca de la partid si fara sa vreau m-am gandit la bancul favorit al lui Mitrea, cel cu organizarea.

Tot aici am fost pus in tema de diversi “colegi de bine” din PNL Sector 5 despre problemele de caracter al “tovaresei” Gorghiu.

In plan personal, Gorghiu a uitat si ca a plecat din fundul Curtii de Arges si si-a parasit toti prietenii care au ajutat-o in cariera. Inclusiv pe fostul coleg de facultate care i-a facut buletin de Bucuresti ca sa poata candida la alegerile locale din anul 2004 pentru un post de consilier local in Sectorul 5. Alinuta Gorghiu i-a omis din agenda telefonica inclusiv pe colegii de partid care au propulsat-o in postul de consilier al Presedintelui AVAS, de unde a luat o caruta de bani din diverse CA-uri.

Dupa ce s-a vazut calare pe cal, madam Gorghiu a inceput sa faca politica liberala in stil “savage”. I-a bagat bete in roate colegului de la PNL Sector 5, Dan Croitoru si acesta era sa piarda functia de Viceprimar Sector 5, functie stabilita prin negocieri la nivel national.

Pe Cristian Olteanu, alt coleg de la PNL Sector 5, l-a tarat intr-un joc politic stupid impotriva lui Vanghelie, colegul din USL, Aceasta manevra politica l-a costat postul de Viceprimar al Capitalei in schimbul unui post efemer de Presedinte al CGMB (controlat in majoritate de oamenii lui Vanghelie infiltrati in toate partidele politice).

 O alta problema de caracter politic a sperantei liberale Gorghiu este ca dupa ce l-a injurat 8 ani pe Vanghelie acum cauta un loc in fata ca sa ii albeasca bucile cu pupaturi mieroase pentru a primi sprijinul USL Bucuresti si al Primarului Vanghelie pentru un nou mandate de deputat in colegiul 22 Panduri-Cotroceni.

 Asa stand lucrurile, fac un pariu public ca Alina Gorghiu nu va mai prinde un mandat de deputat in sectorul 5 !

 Oamenii din sectorul 5 s-au prins ca Gorghiu are o problema de caracter pentru ca uitat de cetatenii din sectorul 5 in cei patru ani de mandat de parlamentar.

 Marea activitatea politica a liberalei Alinei Gorghiu se rezuma la 4 proiecte legislative aprobate in Parlament si cateva curse cu bicicleta in Parcul Izvor, in rest multa vrajeala online si mai ales offline. -

http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=128&cam=2&leg=2008&pag=2&idl=1&prn=0&par=

 
Sfatul meu politic sincer este: madam Alina Gorghiu esti talentata politic in stil bizantin dar du-te, duu-tee dupa Prigoana jr. si cauta-ti colegiu in alt sector sau chiar la origini, in judetul Arges pentru ca aici, in Sectorul 5, lumea s-a saturat de ifosele si minciunile tale !

 Eu cred ca USL trebuie sa stabileasca un set clar de criterii politice pentru noul Parlament si sa nu mai incurajeze intrarea in Parlament a tuturor incultilor, pitipoancelor si beizadelelor politice doar dupa criteriul apartanentei la gasca sau mai grav pentru ca isi platesc locul de parlamentar.

 
P.S.

Am auzit ca Alina G. m-a sabotat in campania electorala pentru alegerile locale pentru ca ii era frica ca ii iau locul de deputat cu sprijinul Primarului Vanghelie. Tot d-aia madam Gorghiu l-a sustinut pe Garcea si nu pe Vanghelie pentru functia de Primar al Sectorului 5. Acum am aflat ca mirificii consultanti politici basisti o invata sa ma invite public sa candidez Independent contra ei, in Colegiul 22 Bucuresti.

Sincer, daca ma invita la biblioteca poate ma mai gandeam  pentru ca am auzit ca e o mica Seherezada dar cum la politica e pilaf cu varza nu vreau sa ii stric cariera politica construita cu greu prin budoarele liberale.

Totusi, daca Alinuta se crede o mare stea politica liberala o provoc sa fim “obraznici” si sa ne dezbracam de mantaua USL si sa candidam amandoi Independenti in colegiul 22, sa vedem cine castiga postul de parlametar. Eu nu cred ca are asa mare curaj politic si nici nu o lasa constiinta liberala si nici baietii care o tin de sfori.

Pun pariu pe un kil’ de banane si unul de lamaii ca daca Lavinia Sandru-UNPR mai candideaza o data, la alegerile din 9 decembrie castiga detasat colegiul 22 in fata purei liberale Alinei Gorghiu.

 

Niciun comentariu: