Fotografie blog

Fotografie blog

marți, 22 mai 2012

Dupa 10 iunie 2012, viitorul Presedinte al Romaniei va fi Sorin Oprescu !


La jumatatea campaniei electorale am facut o analiza politica proprie in baza sondajelor de opinie si a evenimentelor politice derulate de la debutul campaniei electorale pina acum.

  • Brandul politic PP-DD castiga si cu o "maimuta" pe post de Dan Diaconescu in direct si in reluare. Se pare ca Vanghelie - parintele spiritual al PP-DD a avut mana buna si o idee geniala.
  • Imi pare rau pentru Mirea Octavian, candidat UNPR pentru functia de Consilier Local-pozitia 2 pe lista UNPR. Fostul director ADP Sector 5 a facut o miscare politica gresita, migrand de la PPDD la UNPR si a devenit un traseist politic degeaba.
  • UNPR Sector 5 arunca aiurea cu banii pe mesh-uri, corturi de campanie, afise si pliante, au cheltuit peste 150.000 euro din care 100.000 euro in ultimele trei luni si risca sa nu intre in Consiliul Local Sector 5. Cred ca Ontanu, seful marionetei politice Corin Romanescu, va face “icter mecanic” cand va trage linie pe 10 iunie.
  • Daca il stie careva pe Garcea, il rog frumos sa ii explice "idiotului" care toata viata a fost femeie si acum vrea sa fie barbat politic ca prin mascarada candidaturii falsificate anuleaza sansele ca Vanghelie sa piarda alegerile locale.
  • Miscarea “Garcea Independentul lui Prigoana” a blocat sansele PDL Sector 5 de obtine un scor onorabil cat si sansele unui Candidat Independent de a castiga alegerile la Sectorul 5 intr-un cuplaj politic cu Oprescu si/sau Florescu. Acest fapt confirma acuzatiile mele de blat Vanghelie-PDL, Vanghelie–Prigoana pentru ca Vanghelie s-ar face frate cu dracu  ca sa nu castige Oprescu Primaria Generala.
  • In Consiliul Local Sector 5 vor intra 3 partide: USL, PDL si PPDD si desigur un Candidat Independent. PNG, PRM si UNPR nu vor atinge pragul electoral de 5% pentru ca alearga pe acelasi culoar politic si se adreseaza aceluiasi bazin electoral.
  • Vanghelie s-a trezit din “adormire” si va arunca in Poporul Sectorului 5 cu telefoane mobile, ajutoare sociale, bani fara numar, fara numar, fara numar, pina pe 11 iunie inclusiv . Am vazut ca  Vanghelie a venit un mesaj electoral lacrimogen:
“Sectorul 5 e casa mea, Familia mea esti tu ! Eu nu te las la greu !”

Parerea mea, poate subiectiva, acest mesai electoral este o “cardeala suprema”. Imi amintesc de cel putin trei-patru momente in viata cand am avut nevoie de Vanghelie dar m-a lasat la greu sau mai grav, nici macar nu s-a tinut de cuvant.

  • Pentru Silviu Prigoana aceste alegeri inseamna final de cariera politica.Sunt convins ca Elena Udrea ii va face felul.
  • Pentru alegerile parlamentare din toamna, cu un scor 70 % USL pe un trend ascendent, ne asteapta  un Parlament cu o “dictatura socialista” de tipul MAN -Marea Adunare Nationala.
  • Pentru Sorin Oprescu alegerile din 10 iunie 2012 inseamna o optiune serioasa pentru functia de Presedinte al Romaniei.

Niciun comentariu: