Fotografie blog

Fotografie blog

marți, 7 februarie 2012

Basescu a reinventat Matrioska

E frig rau afara dar in sufletele noastre este foarte cald. 


Guvernul Boc si-a depus DEMISIA !!!!!!!!!


Am o dilema... Ce mai scandam acum in Piata Universitatii ?

JOS BASESCU !


Astazi, un nou slogan in Piata Universitatii:

Mihai Ungureanu / Vrea si el ciolanu'

Guvernul Securist / E tot guvern basist !


Dupa ce Boc a jucat docil rolul maurului care si-a facut datoria, Basescu ne-a servit o noua telenovela politica. Traian a jucat rolul Dictatorului surprins de gestul sinucigas al lui Boc si a anulat consultarile de la Cotroceni.


In rolul Calului din filmele cu Sergiu Nicolaescu, Basescu l-a numit pe Catalin, varului Conitei Elena.

La fel ca Sergiu Nicolaescu care juca in toate rolurile si semna si regia, Basescu si-a regizat apoi rolul Presedintelui democrat care nu incaleca Constitutia in prima zi a saptamanii. Asa ca i-a chemat iar pe liderii Partidelor parlamentare la Cotroceni pentru a scoate inca un iepuras din joben.

Dupa ce sefii de partide au stat pret de cafea la Palatul Cotroceni, Base cu zambetul lui de pirat le-a tras-o iar tuturor: poporului, partidelor, serviciilor si cancelariilor occidentale. Marele Traian a numit Premier interimar un sef de servicii, adica ceva ce numai in Africa, in Orientul Mijlociu si in maica Rusia se poate intampla.


In laboratoarele de la Cotroceni lumina vine mereu de la Rasarit si rocada Putin-Medvedev e zenit pentru Basescu. 


Ca sa transpunem manevrele lui Basescu pe tabla de sah obosita a politicii dambovitene, dupa gambitul sicilian cu Boc in rol de pion de sacrifiu, Basescu pregateste rocada mare Basescu-Ungureanu ! 

Sau altfel zis, Basescu a reinventat Matrioska !
Niciun comentariu: