Fotografie blog

Fotografie blog

luni, 30 ianuarie 2012

Ultima manipulare: Basescu joaca sah cu Poporul Roman

  1. Dupa ce i-a pupat in fund pe portocalii, acum Tanase il injura pe Basescu si ii prezice caderea.
    Nu stiti cine e Tanase Stelian?
    Conform prezentarii de pe www.stelian-tanase.ro este: scriitor, eseist, istoric, politolog, publicist, regizor si analist politic. Adica Tanase e si politolog si analist politic; e si scriitor si eseist; si tot asa...

    Tanase realizeaza niste emisiuni la TV in care vorbeste mai tot timpul peste invitati si nu ii lasa sa vorbeasca neam. Asta doar atunci cand nu face niste "spalari de imagine" mai gretoase ca alde Tatulici.

    Deci lui Tanase ii place sa se auda singur si sa scrie singur, fara sa il citeasca nimeni. Zilnic posteaza pe toate grupurile de pe facebook link-uri catre site-ul sau. Ba chiar are doua conturi pe facebook, probabil ca sa fie in trend. De fapt cred ca si-a duplicat personalitatea pentru ca facebook l-a blocat de cateva ori pentru spam.

    Cu toata stradania,  Tanase nu avea decat 200-300 vizitatori pe site iar de cand ne streseaza pe facebook si il injura pe Basescu a ajuns la 500 vizitatori.

    Dupa ce senatorul Urban-PDL (ala cu titulatura de viermi) a fost declarat spammer-ul oficial al Romaniei acum Tanase ne ucide cu aberatiile lui pe facebook si cred ca e spammer-ul oficial al facebook-ului din Ro.

    In ultima postare, Tanase vrea sa ne convinga ca Marinaru Basescu joaca sah cu Poporu...

    Acum serios, tataie, ai vazut matale Marinar chior si pirat din fire sa stie sah ?

    http://www.trafic.ro/statistici/stelian-tanase.ro/vizitatori

    Locul 1791 în Clasamentul General | stelian-tanase.ro

Niciun comentariu: