Fotografie blog

Fotografie blog

marți, 13 decembrie 2011

Dupa aroganta cu Telegondola, Ontanu distruge Electroaparatajul

Ontanu alintat "Komunistul" de fostii colegi de la PSD trage tare pe "ultima suta" a mandatului de Primar al Sectorului 2. Intre doua agape cu falanga uneperista si o baie de multime cu "fasole si carnati", Ontanu mai trage un tun imobiliar.

Porecla de "komunistul" este de fapt o umbra a traseului politic plin de "oportunitati" al actualui ocupant ilegal al postului de Primar al Sectorului 2: PCR-PSM-PSD-Independent-UNPR. Un traseu mai greu decat pe centura capitalei dar in care micul "komunist" a invatat foarte bine lectia cursului euro/dolar.

Dupa ce a distrus Piata Obor, impartind-o cu toate gastile economice, dupa aroganta cu Telegondola peste lac, acum Ontanu si gasca lui de pamblicari au pus-o de un ultimul tun: construirea unui mall la Electroaparataj.

In fapt, Ontanu autorizeaza cu japca, in dispretul legii, construirea unui Mall distrugand 15.400 mp de spatiu verde din Sectorul 2 printr-o smecherie intitulata pompos "exceptie de la lege".

Probabil ca tunul imobiliar al lui Ontanu ar fi trecut neobservat daca liberalii de la PNL Sector 2 nu ar fi sesizat opinia publica referitor la existenta PUZ-ului pentru Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5 pe terenul fostei intreprinderi Electroaparataj.

Prin aprobarea acestei constructii se incalca atat legislatia de mediu in vigoare cat si HCGMB nr. 234/2010 care prevede că: “aprobarea pentru realizarea oricărei construcții noi va fi condiționată de amenajarea și întreținerea corespunzătoare a unui spațiu verde cu suprafață de cel puțin 30% din suprafața totală a parcelei afectată proiectului”.

La initiativa Presedintelui PNL Sector 2-Dan Cristian Popescu, potential candidat la Primaria Sector 2 din partea USL, s-a constituit un grup de lucru care va lupta pentru stoparea acestui proiect abuziv.

Din grupul tehnic de lucru fac parte:
Remus CERNEA - co-președinte al Mișcării Verzilor – Democrați Agrarieni; Dan Cristian POPESCU, Președintele PNL Filiala Sector 2;
Mihai TOADER- Vicepreședinte PSD Sector 2 și Consilier local;
Niculae RĂDULESCU DOBROGEA, preşedinte "Eco-Civica";
Mircea GHEORGHIU- Președinte executiv al Asociației “Frontul Negustoresc Obor”.

Pentru inceput activitatea logistica a acestui Grup de lucru se desfasoara la sediul PNL Sector 2 din Sos. Ştefan cel Mare nr. 31, telefon 0374.020.434, e-mail:pnlsector2@pnlsector2.ro.

Niciun comentariu: