Fotografie blog

Fotografie blog

duminică, 27 februarie 2011

Garcea s-a apucat de politica

Cunoscutul actor Mugur Mihaescu a fost ales cu unanimitate de voturi in functia de Presedinte Executiv in cadrul Consiliului National al Partidului Verde din 27 februarie 2011. Acesta nu a facut declaratii pe acesta tema urmand ca Partidul Verde sa organizeze o conferinta de presa in care se vor prezenta obiectivele politice ale partidului si inregimentarea unor noi figuri publice.

Mugur Mihaescu si-a exprimat public intentia de a se implica in politica si chiar a cochetat cu ideea de a infiinta un nou partid sau de a se inrola in Partidul Poporului coordonat de jurnalistul Dan Diaconescu. Mugur Mihaescu era membru al Partidului Ecologist Roman din data de 18 ianuarie 2011 si a detinut functia de Presedinte al Filialei Bucuresti a PER

Lucrarile Consiliului National au fost precedate vineri de conferinta "Acordul Verde pentru Romania" in cadrul careia s-a lansat oficial "Institutul Verde". Scopul acestui nou think-tank romanesc este de a promova si apara principiile si valorile ecologiei si este corespondentul european al platformei verzilor europeni "Green New Deal".

La aceste evenimente au participat o serie de personalitati: Marcian Bleahu – initiatorul mișcării ecologiste din România, Antonio Momoc – prim-vicepresedinte al Partidului Verde (www.partidulverde.ro), Miroslav Tașcu-Stavre – președintele Filialei Sector 2 a Partidului Verde, Georgeta Ionescu – fostul secretar general al Camerei Deputaților și artistii Mugur Mihăescu, Dragoș “Puya” Gardescu si Tudor Sișu.

Niciun comentariu: