Fotografie blog

Fotografie blog

marți, 14 septembrie 2010

SOV mai papagal decat Al Capone

SOV a fost pentru lumea de rand mafiotul nr. 1 al Romaniei, timp de peste un deceniu. Pentru slugile sale a fost geniul afacerilor si mogulul number one.
Dar iata ca la "ziua scadentei" institutiile statului: Politia, Parchetul, Judectoria au demolat mitul geniului lui SOV in mai putin de o saptamana.

Este clar ca atunci cand oamenii ajung pe cai mari se cred semizei si uita de chestiunile elementare. Se alinta ca sunt nemuritori si nu se gandesc ca vor mai ajunge vreodata in mocirla de unde au plecat. Foarte putini stiu ca SOV a fost o inventie creata de Iacubov si Radu Timofte. Si mai putini oameni din Romania stiu ca la Realitatea TV, SOV este doar un "crupier" si nu Big Boss.

Daca Al Capone, geniul contrabandistilor americani a fost infundat de Fisc, o institutie totusi respectabila, SOV s-a infundat singur din cauza ignorantei si infumurarii, doua institutii perene ale prostiei umane. Astfel SOV a demostrat ca a fost si va ramane doar un vanzator de savarine si de eclere cu frisca dintr-un mic targ din mijlocul Moldovei.

SOV se ferea totusi de oamenii statului pentru ca stia ca este para-filat non-stop si schimba des telefoanele mobile si numerele de apel atunci cand punea la cale cate o "combinatie geniala".

Culmea prostiei este ca inainte de a schimba numerele de telefon, membrii gang-ului isi transmiteau noile numere prin interemediul sms-urilor trimise de pe vechile numere.

Asta probabil ca sa nu existe dubii! Sau "probleme de comunicare" cum se batea moneda la exoticele seminarii de socializare din Delta si Cipru.

Acum SOV mai pregateste o "combinatie geniala", vrea sa iasa de la bulau cu un certificat medical obtinut din strainatate dupa data la care a fost umflat de baietii. Asta in conditiile in care SOV avea interdictie de a parasi tara.

Pina la urma, in Romania chiar si "mafiotul" este o copie jalnica a modelului american, o marfa refuzata la export.

Niciun comentariu: