Fotografie blog

Fotografie blog

marți, 20 iulie 2010

Dan Diaconescu Presedinte - Candidatul secret al PSD

Dupa Congresul cu suprize al PSD cand Adrian Nastase si-a platit toate politele pesedistilor care l-au mazilit, prin intronarea strategica a discipulului sau Ponta, aripa anti-AN pregateste a miscare geniala prin sustinerea totala a noului star politic Dan Diaconescu.
Se pare ca dupa 20 de ani de la Revolutie, Romania nu va scapa de blestemul lui ESCU -"tatucul" care are grija de popor, sau asa cum brutal au sintetizat romanii paradigma puterii, poporul are nevoie de "paine si circ".
Gruparea celor trei roze care conduce din penumbra PSD de ani de zile este nemultumita de stilul dictatorial impus de Victor Ponta si coace la umbra verii un plan de revenire la butoanele puterii.
In lipsa de figuri noi si de pinguini inconstienti care sa lupte cu oamenii grei din spatele lui Ponta, grangurii din umbra PSD s-au gandit sa inventeze o noua jucarie politica cu potential charismatic emergent.
Resortul acestei miscari este lacomia proverbiala a lui Dan Diaconescu si setea de putere a acestui sobolan cenusiu frustat de originea caracaleana- sursa abundenta de bascalie.
Dan Diaconescu a intrat in joc pentru ca il arde razbunarea fata de AN- cel care a decis sa ii taie macaroana OTV in plin avant economic si pentru ca parvenitismul ii intuneca mintile si chiar crede in sansa paranoica de a fi Presedintele Romaniei.
Marinarul Suprem s-a prins tarziu de plan si a reactionat disperat. Cuprins de panica a ordonat dulailor prezidentiali sa il inhate pe Diaconescu. Din pacate pentru procurorii, acestia au actionat intr-un stil medieval facand greseli pentru care pe vremea lui Ceausescu erau trimisi la arestat stiuleti in Baragan.
Decizia de a ii interzice lui Dan Diaconescu sa discute cu o serie de Primari bucuresteni ne demonstreaza ca Zeus s-a prins de manevra dar inca dibuie la paternitatea planului. Spaima unui nou plan Oprescu inca ii mai bantuie noptile in care doarme singur fara mangaierea lunii.
Meniul servit poporului roman asasinat de canicula, preturi si potentiala criza alimentara este o ciorba reincalzita vanduta pe post de supa frantuzita:
manipulare/zvon, telenovela/mahala, scrisoarea pierduta/telefonul fara fir, autovictimizare/singur impotriva tuturor.
Succesul de casa este garantat si toate canalele de media s-au bulucit sa devoreze hoitul noului star politic.
In goana inconstienta dupa senzational jurnalistii, analistii politici si toate vocile societatii civile construiesc gratis statuia noului "om politic" Dan Diaconescu.
Maharii pesedistii privesc satisfacuti cum muncesc toti ca sclavii pe plantatie in toiul verii pentru succesul genialului plan conceput in laboratoarele secrete PSD-iste.
Utopia "Dan Diaconescu-Presedinte" prinde aripi si speranta PSD de a reveni la guvernare renaste ca pasarea Phoenix.

Un comentariu:

Madalin spunea...

Felicitari pentru munca despusa aici,totul e bine organizat si interesant,continua asa ,iti voi urmari noile articole.
Nehoiu online Marketing Asesinos seriales Directorio web SEO