Fotografie blog

Fotografie blog

joi, 15 aprilie 2010

Intalnire de Zero Grade: Bilderberg- Sucursala Romania

La "Casa Di David", un nume cu semnificatie biblica, dar in fapt un local inchinat Zeului Dolar, s-a desfasurat in mod "regulamentar" o intalnire de Zero Grade.

Ursul Mishka "eliberatorul" popoarelor asuprite de cizma sovietica a descalecat la Bucuresti la invitatia lui Adrian Thiess, unul din "faimosii nebuni" care au contribuit la inscaunarea " doctorului" - salvatorul Bucurestiului de ciuma portocalie.

Analizand componenta "stelara" a grupului constatam rapid ca sunt mai multe stele la un loc decat vodca siberiana, palinca maramureseana de la mama a II-III-a a tovarasului Ilici si gradele fandate din troika independentilor vopsiti portocalii: generalii Gabita Izmene, Cristi Exim (export-import) si Nea Nicu ACM (Antrepriza Constructii Montaj).

Nu stiu daca au avut oua de prepelita in meniu dar sunt sigur ca ficatul lui Zeus de la Cotroceni nu este de gasca frantuzita si s-a ingalbenit de ciuda. Acum pe tovarasii de pranz ii paste un "mandat de siguranta nationala" si deja Sebi(Lazaroiu) si Cata(Avramescu) lucreza la un nou soft politic "trademark Cotroceni".

In mod cert pe agenda de lucru s-au aflat si intentiile Coanei Mita de a parca direct in Gradina Cotroceni in 2014, "umbrela de vara cu spitele rupte" de factura americana cu tot cu zburatoarele SHMC(second hand-made in china), mostenirea grea a urmasilor ciobanului Bucur si "poantele cu crini"- care traduse in limba rusa suna a "konetz filma" niet happy-end.

Il Grande Marinero a lipsit pentru ca era la o partida de pescuit rechini asfaltatori si balene energofage cu moraru Daniel si tripleta de valori pedelista B.V.B. (Blaga-Videanu-Berceanu).

La o prima citire a listei "mesenilor" conchidem ca Bilderberg si-a inaugurat Sucursala din Romania. Observam cu ochiul liber ca au lipsit Presedintele din 2014 si viitorul Premier, dar "are grija baietii" sa-i sune pe fix, sa le trimita un frac cu trandafir si sa ii convoace in timp util.

De atfel s-a simtit lipsa-la fel ca multimea vida- a noiilor stalpi ai societatii politico-financiare postdecembriste: Filozoful Socialist de la Cluj-Vasile Dancu, Analistul de Cadavre Politice Ambulante- Dan Andronic, Marele Prieten al Ursilor Polari-Cozmin Gusa si Marele Magnat de Carbon Presat-Dinu Patriciu.
Sa-ti fie de bine Coane Dinu!

Iata ca Acum, dupa 20 de ani de la Rascoala din 89 a dat buzna civilizatia peste noi.

Si daca nu vine iarasi curcubeul, sigur de la Rusi vine ploaia.


Lista participanti:

Ion Iliescu
Emil Constantinescu
Ambasador Alexander Churilin (Rusia)
Ambasador Andreas von Mettenheim (Germania),
Rasvan Radu, presedinte Unicredit Tiriac Bank,
Thierry Millet, CEO Orange Romania,
Nicolae Badea, Computerland,
Mihai Georgescu, GM Wrigley Balkans,
Marian Alecu, Ex-Mc Donalds
Dan Fischer, ex-poloist, Investitor
Bobby Paunescu,Prislea Fratilor Paunescu, Investitor & Media
Doru Bostina, Bostina & Asociatii/Avocat
Florentin Tuca, Zbarcea & Asociatii/Avocat
Sebastian Ghita, Asesoft
Bogdan Enoiu, McCann Erickson
Adrian Baicusi, CEO Transelectrica
Liviu Tudor, Vestco Industries SA
Ovidiu Tender, Tender Group
Horia Ciorcila, CEO Banca Transilvania
Adrian Thiess, News & Media Investments Ltd. London
Hans Juergen Thiess, Investitor
Alecu Racoviceanu- "Puterea", jurnalist
Mihai Craiu - Media Consulta, ex-Intact SA
Horia Mihalcescu
Alexandru Dobrescu -Presedinte KLM Romania
Viorel Catarama-Elvila Grup.

Un comentariu:

Madalina spunea...

Dreptatea in acest scandal online este clar de partea lui Dan Andronic si nu de cea a lui Sorin Ovidiu Vantu.