Fotografie blog

Fotografie blog

miercuri, 12 septembrie 2018

Posibil mesaj secret pentru liderii PSD în scandalul Dragnea-Firea


În scandalul politic al momentului, dintre liderii PSD Liviu Dragnea și Gabriela Firea, sunt o serie de elemente care pot veni în sprijinul declarației Președintelui PSD, că sunt forțe externe care îl vor plecat din funcție.
În data de 10 august, ziua mitingului anti-guvernamental organizat de Diaspora și liderii #Rezist, doamna Firea a participat la o întâlnire cu oficialități ale Primăriei din Tallinn, capitala Estoniei. Aceasta deplasare la Tallinn a alimentat speculațiile că doamna Firea a vrut cu orice preț să plece din țară în ziua mitingului, fiind informată despre amploarea mitingului și posibila evoluție a evenimentelor, care ii pot afecta poziția de Primar General al Bucureștiului și evident imaginea publică, la care ține mai mult decât orice.
În fotografiile oficiale de la întâlnire, doamna Firea își salută într-un mod neobișnuit partenerul de discuții. Conform specialiștilor în organizatii secrete, se pare că acest salut este similar cu o strângere de mână de tip gheară, specific unei organizații secrete aflată în contradicție dogmatică cu Biserica Ortodoxă.
Este de notorietate faptul că Primarii de Sector din București sunt membrii ai Masoneriei și această fotografie poate fi un semnal al doamnei Firea prin care solicita sprijinul liderilor PSD din București și din teritoriu, votul lor fiind decisiv în cazul unei proceduri statutare  la nivelul Comitetului Executiv Național privind excluderea din PSD sau suspendarea din funcția de Președinte al Organizației PSD București  sau chiard din calitatea de membru PSD pentru o perioda de 6 luni, așa cum a solicitat public deputatul Catalin Radulescu în cadrul ședinței Grupului Parlamentar PSD.
Unul dintre primarii de sector, fost Președinte al PSD București, nu a făcut un secret din apartenența la Masonerie. Robert Negoita a amenajat în cadrul Hotelului Rin din Otopeni un templu masonic într-una din sălile de conferință din hotel.
De asemenea, o serie de lideri PSD din teritoriu sunt membrii ai acestei organizații influente și o posibilă înțelegere secretă între « frații » organizației secrete poate grabi decapitarea liderului PSD Liviu Dragnea atât  din funcția de Președinte al PSD cât și din funcția de Președinte al Camerei Deputaților.  



Niciun comentariu: