Fotografie blog

Fotografie blog

sâmbătă, 23 decembrie 2017

Cum vrea Florea din Sectorul 5 sa ciordeasca de Craciun 1 milion de euro !

In Ajunul Craciunului, Primarul Sectorului 5 Daniel Florea (originar din Calarasi si pripasit prin PSD sub fusta Doamnei Firea, dupa ce a fugit de la PDL) și-a propus să le ureze "Craciun Fericit !" locuitorilor din Cotroceni intr-un mod inedit. 

Mai exact, Florea vrea sa le faca cu japca un cadou "frumos" de Craciun cetatenilor din Cotroceni: un patinoar in valoare de 1 milion de Euro !!!




In pragul Sarbatorilor, Primaria Sector 5 prin AES SA (condusa de un baiat care l-a pupat in cur ani de zile pe Vanghelie si acum a trecut in tabara lui Florea) si niste muncitori zgribuliti de frig  "construiesc ilegal" (chiar daca suna gen incorect gramatical asta inseamna fara "Autorizatie de Constructie") în Parcul Romniceanu, într-o zona verde "Zona protejată nr. 45 Cotroceni" (conform PUG expirat de ani de zile), la 10-15 m distanta de casele oamenilor care au ramasi interzisi de asa surpriza din partea Primarului Florea.


Oameni harnici, muncitorii au dezafectat "mobilierul urban" (gen cateva bănci, leagane, balansoare de vremea lui Vanghelie) şi cam tot ce se mai gasea prin parcul Romniceanu. Totul se desfasoara "undercover", ca vorba aia, oamenii sunt de la Primarie si "nu e nevoie" de Autorizatie de Desfiintare, Panou informativ privind investitia, etc.

Florea in calitate de Presedinte PSD Sector 5 si Primar PSD a dat ordin Consiliului Local sa adopte Hotararea nr. 41/10.04.2017 privind "investitiile" in parcurile din Sectorul 5 !

Intrebarea legitima este de ce a dormit in bocanci Primarul Florea timp de 8 luni si a dat strechea in el si l-a apucat harnicia in Ajunul Craciunului ?

Graba mare este "justificata" pentru ca se termina anul 2017 si "marele jurist" Florea a dat ordin sa se inceapa "investiile" in  Sectorul 5 pentru ca ii cere Doamna Firea banii inapoi daca nu ii cheltuie urgent pina pe 31 decembrie 2017. 

Ca sa nu  ramana fara "cascaval" pentru "minunatele" investitii promise cetatenilor in anul electoral 2016 (deja a trecut 1 si jumatate si rezultate zero) nea "Florica fara frica" a apelat la o inginerie financiara si a demarat "investitiile" macar pe hartie, gen lucarile sunt in "faza de executie". 

Din ce spun consilierii locali din Sectorul 5, in bugetul local figureaza sume astronomice pentru investitii in parcurile din Sectorul 5, fiecare "investitie" incepand de la minim 1 milion de euro (Mister Florea a ramas cu marota asta de pe vremea "valizei" lui Becali, cand era mare sef la LPF)

Eu cred ca Florea fiind ranchiunos de fel, se razbuna pe locuitorii din Cotroceni pentru ca nu au votat PSD la alegerile locale: Florea nu a alocat bani pentru investitii la Scoala Generala nr. 150 din Eroii Sanitari, elevii invata in frig si scoala sta sa cada, toate parcurile din cartier sunt praf: Eroilor, Elefterie, Romniceanu, Parcul de linga Spitalul Universitar, nu a asfaltat strazile din cartier si nu il intereseaza de faptul ca lucrarile de la Metrou afecteaza structura de rezistenta a caselor din zona.

Sincer, cred ca Sectorul 5 este unul blestemat pentru ca fix pe aceleasi "scheme financiare" am ramas fara Primar in anul 2015 iar Primarul Florea e nerabdator sa "ne paraseasca" inainte de finalizarea mandatului. 

Asta chiar e veste buna de Sarbatori si ii urez succes domnului Florea in tentativa de a elibera cat mai repede fotoliul de Primar al Sectorului 5 !

Ii felicit pe oamenii din Cotroceni pentru spiritul civic si pentru forta de a lupta impotriva mafiei din Sectorul 5 ! 

https://web.facebook.com/incotroceni/























Niciun comentariu: