Fotografie blog

Fotografie blog

luni, 16 septembrie 2013

Licenta Radio Guerrilla se vinde pe sestache

In week-end, tot rasfoind anunturile din presa inca neotevizata, am dat peste urmatorul anunt halucinant:

Organizator:    Lichidator judiciar HM EXPERT IPURL al S.C. REALITATEA MEDIA SA
Localizare:       Romania (Bucuresti)
Sursa:  Presa Nationala
Data licitatie:   16-09-2013  
Data aparitiei:  13-09-2013
S.C. REALITATEA MEDIA SA in reorganizare prin administrator judiciar HM EXPERT IPURL, vinde la licitatie publica cu strigare urmatoarele bunuri mobile:
-licenta audiovizuala a postului TV The Money Channel;
-licentele audiovizuale ale postului de radio RADIO GUERRILLA;
-198 parti sociale, reprezentand 99% din capitalul social al SC F5 WEBCORP SRL companie de new media, ce activeaza in online publishing, e-commerce si servicii web Elicopter EUROCOPTER type EC 135 P2/VFR S/N 455 BUILD 2006, dotat cu echipamente video si audio;
Licitatia se desfasoara saptamanal, in fiecare zi de luni, ora 13, la sediul lichidatorului judiciar din Bucuresti, str. Dr. Col. Stoenescu, nr.15, ap.l, sector 5.
La licitatie pot participa persoane fizice sau juridice care accepta regulamentul de licitatie, achita taxa de participare si depun garantia de participare la licitatie cu minim o zi inainte de data licitatiei.
Caietul de sarcini poate fi obtinut contra cost zilnic, la sediul lichidatorului judiciar.


Daca in Epoca Nastase s-a instaurat practica lovirii adversarilor in ziua de vineri, celebra expresie"arestarile de vineri" ramand in analele istoriei, uite ca in Epoca Ponta obieceiul de a da marile lovituri  in week-end a devenit o reteta a succesului.

Anuntul pentru organizarea licitatiei pentru licentele posturilor The Money Channel si Radio Guerrilla a aparut vineri 13 septembrie (black friday) iar licitatia se desfasoara luni 16 septembrie 2013.

Culmea e ca se precizeaza la "katerinka" sau la "oha"( cum se zicea pe vremea lui alde Gusa, Freciu, SOV & Elan)  ca se poate achizitiona Caietul de sarcini si depune taxele de participare cu minim o zi inainte, adica taman in week-end, cand toate "bancile serioase" si birourile "marilor experti in lichidare" sunt inschise.

Alo, Piata Victoriei, ne miscam si noi mai cu talent in mediul legislativ ? Sau ii lasam pe toti shnapanii care se cred lichidatori, executori, mediatori si avocati facuti la seral la Spiru sa isi faca de cap cu virginala Justitie ?

Niciun comentariu: