Fotografie blog

Fotografie blog

vineri, 14 septembrie 2012

Cristina Herea, Roxana Ilie si Raluca (Bambi) si-au unit fortele pentru a ajuta familiile defavorizate

Foarte multe VIP-uri: vedete mondene si politicieni din Romania si-au unit fortele pentru a fi alaturi de peste 100 de copii proveniti din familii defavorizate. In data de 13 septembrie, sub coordonarea jurnalistei Cristina  Herea, in incinta Spitalului Sfantul Nectarie din sectorul 6, VIP-urile au adus copiilor pachete cu mancare si hainute, oferite de diversi sponsori generosi printre care si presedintele Federatiei Romane de Kempo- Amato Zaharia.
 
Pintre cei care au raspuns prezent la acest eveniment s-au numarat prezentatoarele TV: Paula Chirila, Cristina Cioran si vedetele: Marina Dina, Malvina, Alexandra Badoi, Denisa Nechifor, Roxana Ilie, Raluca Tanase de la Bambi si Daniel Robu si Primarul Sectorului 6, Rares Manescu. Toate vedetele au primit o diploma onorifica din partea Asociatiei Ahava pentru ca s-au alaturat acestui demers umanitar. Spitalul Sfantul Nectarie este singura institutie de acest gen din Romania destinata persoanelor defavorizate, cu resurse financiare modeste si care nu au astfel posibilitatea de a beneficia de tratamente si investigatii medicale de calitate in cadrul institutiilor sanitare de stat sau private. 
 
Peste 1000 de persoane adulte, cu diferite diagnostice, beneficiaza lunar de serviciile acestui spital, deschis in luna mai 2012 de catre Asociatia Ahava- http://www.ahavaassociation.ro/


 

Niciun comentariu: