Fotografie blog

Fotografie blog

vineri, 1 iunie 2012

“VANGHELIE, daca ai singe in instalatie zi-ne cum au disparut 12 milioane de euro de la Economat Sector 5”

In ultima saptamana de campanie, in calitate de Candidat Independent pentru Primaria Sector 5 voi face dezavaluri despre caracatita politico- financiara condusa de Primarul Vanghelie si despre incalcarile flagrante ale legii electorale.

Am sapte "teme pentru acasa" pentru Primarul Vanghelie:

  1. Candidatii fantoma subordonati lui Vanghelie aflati in cursa pentru functia de Primar Sector 5 Bucuresti;
  2. Caracatita politico-financiara de la Sectorul 5 condusa de “Nasul” Vanghelie;
  3. Adevarul despre vizitele “faimoase” de la Washington;
  4. Cum a cheltuit Vanghelie 150.000 euro in 3 zile pe bannere electorale ? Cine a decontat factura electorala si cine i-a facut cadou ceasul de 100.000 euro care apare pe bannerele electorale ?
  5. Cum se da ”mita electorala” din banii DGASPC Sector 5 coordonata de Presedintele PSD Sector 5  si cum face Politia Locala Sector 5 campanie electorala ?
  6. Cine coordoneaza jaful de la SC “Economat Sector 5” SRL si cum au disparut 12 milioane de euro in  in timp ce Directorul SC “Economat Sector 5” SRL are hotel in Predeal ?
  7. In ce partid se va inscrie Vanghelie in data de 11 iunie 2012 ? 
Il invit in mod public prin intermediul presei pe Vanghelie (Primarul inca in functie) sa participe la o dezbatere publica televizata pe aceste teme pentru ca oamenii din Sectorul 5 au dreptul sa stie unde au disparut timp de 12 ani banii colectati din taxe si impozite.

“VANGHELIE, daca ai singe in instalatie, zi-ne cum au disparut 12 milioane de euro de la Economat Sector 5 ! Si de unde ai bani sa iti cumperi un ceas mai scump decat Mercedesul netrecut in declaratia de avere ?

De asemenea, ii invit pe contracandidatii: Corin Romanescu-UNPR, Mihai Atanasoaiei - PDL, Mugur Mihaescu - Garcea sa lase jocurile de imagine si intelegerile secrete (pentru functii)  cu Vanghelie si sa ne unim fortele pentru a aduce oamenii la vot in data de 10 iunie.

O participare masiva a oamenilor la vot inseamna sfarsitul epocii Vanghelie. 


Mesajul meu petru cetatenii din Sectorul 5 este simplu:

“Cetateni veniti la vot daca vreti ca Vanghelie sa plece acasa !”













Un comentariu:

Unknown spunea...

Salut!

Dacă îți place arta și vrei să susții talentul din țara noastră îți propun o colaborare. Sunt administratorul siteului aerografie.ro și îți ofer să facem un schimb de articole și linkuri între blogurile noastre.
Pentru a afla mai multe detalii despre oferta mea, intră pe linkul:
http://aerografie.ro/pages/schimb-de-linkuri

Adrian Moisa,
Y!mess: aerografie_ro