Fotografie blog

Fotografie blog

vineri, 4 mai 2012

Jurnal de campanie- am reusit sa castig impotriva sistemului politic-administrativ



Chiar daca la Primaria Sectorului 5 si "aritmetica" este sora buna cu "gramatica", am castigat lupta impotriva sistemului.

In data de 29 aprilie ora 15.50 am depus la Biroul Electoral Sector 5 dosarul de Candidat Independent pentru Primaria 5, impreuna cu lista celor 5.900 de sustinatori din sectorul 5, semnaturi suficiente fata de numarul minim de 5.005 semnaturi necesare inscrierii in cursa electorala.

Conform prevederilor legii 67/2004 Biroul Electoral Sector 5 avea obligatia de a valida candidatura mea in termen de 24 de ore. In data de 30 aprilie ora 20.15, dupa expirarea(depasirea) termenului legal de 24 ore, Biroul electoral Sector 5 a afisat hotarea nr. 14/30.04.2012 prin care a respins candidatura mea la functia de Primar al Sectorului 5.

Misterul acestei intarzieri este ca Presedintele Biroului Electoral Sector 5 impreuna cu angajatii Primariei Sector 5 (care nu sunt membrii ai Biroului Electoral Sector 5) au verificat fiecare semnatura in parte. Oamenii care au semnat pentru sustinerea mea fiind cautati si stresati telefonic, aceasta actiune avand scopul declarat ca numarul de semnaturi valide sa coboare sub cifra magica de 5.005.

Candidatura mea a fost respinsa atat la presiunile efectuate asupra membrilor Biroului electoral Sector 5 din partea doamnei Ana Maria Patru- Presedintele Autoritatii Electorale Permanente pe filiera PDL – Elena Udrea -Prigoana - Atanasoaiei (fostul prefect actual candidat de paie al PDL). Asupra angajatilor Serviciului Electoral din Primaria Sector 5 s-au efectuat presiuni din partea directorului Politiei Locale Sector 5- Bogdan Georgescu cu acordul tacit al Primarului Vanghelie.

Stresul indus asupra angajatilor Primariei Sector 5 mi-a purtat noroc pentru ca socoteala semnaturilor s-a facut in mod eronat. Astfel in loc de 4996 semnaturi valide s-a adunat in mod gresit si s-a consemnat un numar de 4942 semnaturi valide.

Restul de semnaturi pina la suma de 4900 mi-au fost respinse in bataie de joc pe motive abuzive, in timp ce lu' Garcea i-au fost acceptate toate semnaturile fara a fi verificate.

Asa dupa cum a anuntat in presa, Garcea a strans 7000-8000 de semnaturi in timp record de 3-4 zile fara ca cineva sa il vada prin Sectorul 5 sau vreun locuitor al sectorului 5 sa fi semnat pentru sustinerea lui Mugur Mihaescu alias Garcea.

In fapt la ordinul lui Prigoana - “proprietarului candidatului PDL” Garcea, listele de semnaturi au fost fabricate de Organizatia de tineret al PDL in sediul din Calea Ferentari 72 si semnate “la o bere” in Centrul istoric. In cazul meu, oamenii din sectorul 5 au vazut ca impreuna cu echipa de campanile am strans semnaturile timp o luna si jumatate, pentru ca oamenii sunt reticenti atunci cand li se solicita datele personale. Trebuie sa reamintesc faptul ca oameni mei au fost amenintati de tiganii pro-Vanghelie, care mi-au “ciordit” doua corturi de campanile tocmai pentru ca sa fiu sabotat si sa nu strang semnaturile in timp util.

In final, dupa 5 zile petrecute la Judecatoria Sector 5, s-a facut dreptate si instanta mi-a admis candidatura pentru functia de Primar al Sectorului 5 prin validarea unui numar  suficient de semnaturi - 5023. Sentinta civila nr. 3908 pronuntata in dosarul nr. 10027/302/2012 este definitiva si irevocabila pentru ca in data de 5 mai 2012  a expirat termenul in care Biroul Electoral Sector 5 avea dreptul de a introduce recurs.

In aceste conditii fiind o victima a sistemului politic-administrativ adresez prin intemediul presei o mare rugaminte noului Premier Victor Ponta: “Domnule Premier Ponta daca doriti ca in Romania alegerile locale sa fie corecte va rog sa schimbati toata conducerea de la Autoritatea Electorale Permanenta si de la Institutul National de Statistica. De asemenea va rog sa dispuneti verificarea softului care va realiza numarea voturilor pentru ca PDL s-a pregatit pentru o mare frauda electorala".

De asemenea il rog in mod public pe Ministrul de Interne desemnat Ioan Rus sa dispuna masuri de prevenire a fraudei electorale si masuri de monitorizare a lumii interlope si a clanurilor tiganesti pentru ca aceste structuri mafiote pot influenta votul cu un procent de pina la 15-20 %.

In calitate de Candidat Independent la Primaria Sector 5 ii invit pe toti contracandidatii la o campanile electorala civilizata axata pe proiecte de dezvoltare a sectorului 5 si  nu pe atacuri murdare, sub centura, specifice propagandei comuniste. 

Sunt sigur ca intr-o lupta electorala corecta, cetatenii din sectorul 5 vor vota SCHIMBAREA si voi castiga alegerile pentru functia de Primar al sectorului 5.















Niciun comentariu: