Fotografie blog

Fotografie blog

duminică, 26 februarie 2012

ELENA UDREA + GIGI BECALI = ILLEGAL LOVE

Madam Udrea se simte singura, parasita si tradata si de multe ori se trezeste dimineata fara rost- www.elenaudrea.ro

Crosetatul banilor prin Ministerul Dezvoltarii nu mai este preocuparea sa principala si asa s-a gandit sa incurce gandurile depresivilor colegi din PDL. Dupa ce Marinarul Basescu a aruncat peste bord toate piesele grele din Guvernul Boc numai pentru a scapa de piaza rea Elena, acum madam Udrea se duce la fund tragand tot PDL-ul dupa ea.

Ramasa singura acasa, in sediul PDL Bucuresti din Modrogan, Elena Udrea a inceput sa faca noi nazbatii politice. Ultima dintre "bombele" lansate pe piata publica este alianta ad-hoc cu PNG, care a pus paie pe foc in corabia portocalie aflata inca in flacari. Gigi Becali chemat la "negocieri", s-a cerut in Miscarea Populara si a inceput ca un oaspete politicos sa injure gazdele, pe alde Paleologu si Cristian Preda, doi intelectuali lipsiti de valoare pentru viziunea politica becaliana.

Problema mare a europarlamentarului Becali este ca PNG-CD nu respecta legea partidelor politice si e posibil sa primeasca interzis la depunerea candidatilor la alegerile locale, incurcand si mai mult devalmasia din cadrul PDL si a noii constructii SF intitulata Miscarea Populara.

Dupa ce a distrus Steaua acum Becali se pregateste sa demoleze PDL, probabil executa ultimul ordin primit  de la Mircea Geoana, colegul de tribuna din noaptea trista a alegerilor prezidentiale.


Niciun comentariu: