Fotografie blog

Fotografie blog

marți, 24 mai 2011

Lista parlamentarilor curajosi care au oprit "decimarea" M.A.I.

Mare show, mare, azi la Parlament !

Televiziunile "moguliene" si cele "portocalizate" transmit in direct si in reluare scorul incredibil inregistrat de coalitia guvernamentala la votul pentru legea privind disponibizarile din M.A.I.- 150 de voturi fata de 167 voturi cat era necesar pentru adoptarea legii. Fenomenul s-a intamplat cu toate ca inainte un proiect legislativ a intrunit un numar suficient de voturi, iar in sala fortele guvernamentale numarau 170-175 de parlamentari.

Se pare ca in coalitie a inceput sa se imputa treaba sau ca PDL are o "schema de avarie" secreta. Atunci cand vrea sa tranteasca o lege care nu e pe placul sefilor de trib din PDL, il instaleaza pe broscoiul bistritean Nelu in fruntea prezidiului si o trimit pe Roberta in bancute, la munca de jos, la cules de voturi.

In mod clar, astazi show-ul oferit de coalitia de guvernament a fost total.
Stan si Bran, Benny Hill si MGM sunt niste pitici pe linga Casa de Filme si Scenarii Modrogan.

La ordinul de partid au raspuns toti membrii guvernului si toate starurile pedeliste: ministrii Tabara, Vreme, Ialomiteanu, marii oameni de afaceri bugetofagi Prigoana si Branza si vestalele blonde: Udrea, Turcan si Stavrositu. Un festival de costume de firma, ceasuri scumpe si figuri de buftea, care mai de care mai plictisit sau mai preocupat. In principiu toti suparati ca si-au lasat afacerile si combinatiile importante ca sa presteze la vot in Parlament.

Personajul principal a fost "minunea blonda" Elena Udrea care i-a zapacit astazi pe parlamentarii PDL cu parfumul ei din "gradina carpatilor" si fashionul selenar.Imbracata in rosu, madam Elena le-a incurcat gandurile votacilor pedelisti si astia au ramas blocati cu mana pe butonul de vot asa cum a ramas Vasile Roaita cu mina pe sirena.

Roberta Anastase a jucat azi acelasi rol secundar de "fata rea" si s-a dus in cel mai pur stil de gang sa ii ceara socoteala vajnicului armean de treaba Pambuccian -liderul grupului minoritatilor, care a avut azi tupeul sa miste in front.

Pe imaginile "needitate"(ce imi place cum rostesc crainicele tv aceasta sintagma "televizionistica") se vedea clar ca bietul armean era inconjurat de haita pedelista, in frunte cu barbatul fatal Popovici, stapanul degetului Toader si alti smardoi portocalii. Roberta isterizata ii fredona intr-una: "ai o problema, ai problema, vii si spui, ma suni, daca ai o problema"....

Cum ar veni: "mosule, ai si mata o problema, ma suni si facem tot" dar nu ne trantesti tu noua votul ca esti smecher, sa ne faci probleme cu "blonda, chioru' si piticu'".

Paradoxal dupa ce fac o boacana, in mod deliberat sau nu, pedelistii au un stil maret de a se face rahat in fata natiunii. In loc sa accepte demn ca au trintit votul intentionat sau ca a fost o problema de comunicare in cadrul coalitiei, pedelistii se chinuie sa gaseasca justificari stupide in fata camerei tv. Explicatiile genereaza un comic de limbaj si de situatie surclasand marii comici ai ecranului.

Este adevarat ca multi fac parte din masina de vot si nu au habar de politica sau de jocurile de culise. Dar sa te duci la bufet(in stilul blaga) sau sa te pishi(in stil videanu) atunci cand votul este important si pe urma sa vii senin si sa cauti explicatii si solutii pentru reluarea votului este culmea prostiei si PDL isi merita din plin soarta politica.

Lista "eroilor" care au miscat in front:

Grupul PDL - 119 membrii prezenti

1.Blaga Iosif Venianim - abtinere
2.Boiangiu Victor - nu a votat
3.Dragulescu Marius Cristinel - impotriva
4.Giurgiu Mircea-impotriva


Grupul Independentilor (UNPR)- 14 membrii prezenti

1.Stan Nicolae(zis Bula)- impotriva
2.Tărâță Culita - impotriva
3.Tita Nicolescu Gabriel - abtinere

Grupul Neafiliatilor (fara partid)- 4 membrii prezenti

1.Morega Dan Ilie - nu a votat
2.Munteanu Ioan - impotriva
3.Săniuţă Marian-Florian - impotriva
4.Zoicaş Gheorghe- nu a votat


Grupul Minoritatilor nationale - 17 membrii prezenti

1. Amet Aledin - nu a votat
2. Buciuta Ştefan - abţinere
3. Firczak Gheorghe - abţinere
4. Ganţ Ovidiu Victor - pentru
5. Grosaru Mircea - pentru
6. Ibram Iusein - pentru
7. Ignat Miron - nu a votat
8. Longher Ghervazen - abţinere
9. Manolescu Oana - abţinere
10. Merka Adrian - abţinere
11. Mircovici Niculae - nu a votat
12. Pambuccian Varujan - nu a votat
13. Păun Nicolae - abţinere
14. Popov Duşan - impotriva
15. Radan Mihai - impotriva
16. Vainer Aurel - pentru
17. Zisopol Dragoş Gabriel-impotriva

Un comentariu:

Blocul Meu spunea...

Felicitări pentru inițiativă. sa o țineți tot asa!