Fotografie blog

Fotografie blog

luni, 21 martie 2011

Cum l-au facut "englejii de duminica" pe Severin ?

In urma cu ceva timp la Grupul PSD din Parlamentul European a iesit un mic scandal generat de deciziile conducerii PSD in frunte cu Ponta si Nastase referitor la schimbarea din functiile detinute de Adrian Severin si retragerea sprijinului politic in cadrul Grupului PES din Parlamentul European.

In prima faza, conducerea PSD a numit un nou lider de grup PSD: mult mai tinarul europarlamentar Catalin Ivan, urmand a analiza asupra unor noi decizii referitoare la activitatea europarlamentarului Adrian Severin.

E posibil ca liderii PSD sa fi stiut o parte din informatiile care se vehiculau in "mediul extern" referitor la activitatea extra-parlamentara a lui Severin. Stiti cum zice romanul de rand: "nu iese fum fara foc".

Dupa "consumarea" asumarii raspunderii Guvernului Boc, "opinia publica" baga carbuni in scandalul Severin. Monica Macovei si Cristian Preda dupa ce au finalizat reforma in PDL dau o mana de ajutor "fratilor reformisti" din PSD si cer sanctionarea drastica a europarlamentarului Severin avansand propuneri de excludere din PSD si Parlamentul European si chiar anchetarea europarlamentarului.

Acum sa ne asezam comod in fotolii, cu floricele si cola, pentru ca urmeaza un nou show politic.

Sa vedem in aceasta saptamana "PSD versus PSD reloaded 2011" serialul "PSR(Partida Spritz Ramada) vs New PSD":

1. cu mana cui vor scoate castanele din foc Ponta si ai lui ?
2. cum se integreaza "scandalul" Severin in miscarea politica "Noul PSD" ?
3. in cate zile ii va urma Severin pe "apostolii" Toma si Lazar ?
4. cine va mai intregi Partida Sprit Ramada-PSR in afara Noului PSD ?

Niciun comentariu: