Fotografie blog

Fotografie blog

luni, 14 februarie 2011

Apare Monica de Valentine's Day la tv ?

De dimineata m-am trezit si am realizat ca este Valentine' Day. Un pretext pentru a demonstra ca iubirea exista. Dar poate ca nu in spatiul carpato-danubiano-pontic unde fiecare simbol este mercantilizat in stil grotesc.


O sarbatoare in stil "americano" importata din snobism si spiritul de consumatorism al romanului neaos.
Chiar daca avem o Sarbatoare traditionala - Dragobetele, pina acum cativa ani aceasta a fost ingnorata total in dauna sarbatorii in stil american. Desigur economia de piata in toate formele ei crude imbratiseaza adanc ideea si o promoveaza abrupt in toate mediile sociale cu ajutorul deliberat al mass-mediei aflata in foame de rating si vanzari.

De dimineata pina seara se perinda tot felul de "staruri" dambovite, "figuri" mondene si politicieni care povestesc cu emfaza cum se petrece de Valentine's Day. De fapt petrecerea de Valentine'S a inceput in cluburi inca de sambata si unii mai grabiti si mai libertini au inceput chiar de vineri "seria manifestarilor".

Obosit de tot acest bombardament informational stupid m-am gandit ca daca si azi de Valentine'Day o vad pe Monica Tatoiu la TV o sa initiez o actiune de protest. Bine, si daca ar aparea Monica Belluci tot s-ar organiza un miting ad-hoc.

Doamna "profesoara" le stie pe toate: economie, politica, relatii internationale, cultura si cate si mai cate. De la bursa de cartofi din Piata Rahova pina la situatia geopolitica exploziva din Piata Tahrir, madam Tatoiu apare brusc la teve si isi da cu parerea.

Azi m-am asteptat ca Monica Tatoiu sa apara de mana cu Marcel Hoara la o emisiune speciala de Ziua Indragostitilor..

Cred ca emisiunea ar fi avut un rating formidabil.

Niciun comentariu: