Fotografie blog

Fotografie blog

vineri, 15 octombrie 2010

PSD il are pe Surdu, acum a venit si Mutu. Urmeaza noi achizitii de parlamentari PDL: Zatreanu, Prigoana si Teo Trandafir ?Senatorul PDL Gabriel Mutu s-a inscris in PSD. Senatorul reprezentant al Colegiului Senatorial din Sectorul 6 va activa in cadrul Organizatiei PSD Bucuresti obtinand si doua functii importante: Vicepresedinte PSD Bucuresti si Prim-Vicepresedinte PSD Sector 6 Bucuresti. Senatorul Mutu este un important om de afaceri care detine o mare parte din panourile publicitare din Bucuresti.

Surse din mediul politic au dezvaluit si urmatoarea achizitie a PSD Bucuresti: parlamentarul PDL Dan Zatreanu, un politician cu experienta deosebita in administratia publica bucuresteana acumulata in perioada in care a fost Consilier General.

Au existat o serie de negocieri si cu parlamentarul PDL Silviu Prigoana in perioada cand acesta era "suparat" pe Elena Udrea pentru ca aceasta a demarat campania de separare a politicii de afaceri. De fapt Prigoana era "stresat financiar" pentru ca Negoita "primarul-nabab" de la Sectorul 3 primise ordin direct de la Cotroceni sa ii taie conducta financiara "Rosal-Primaria Sector 3". Un alt motiv al nervozitatii lui Prigoana era neincluderea televiziunilor sale la "placinta guvernamentala" oferita mass-mediei si agentiilor de publicitate de Ministerul Dezvoltarii patronat de doamna Udrea. Negocierile PSD cu Silviu Prigoana s-au desfasurat prin intermediul PSD Constanta cu sprijinul parlamentarului Eduard Martin, ruda prin alianta cu familia Prigoana.Prigoana a refuzat sa activeze in cadrul PSD Constanta pentru ca isi dorea sa se inscrie in PSD Bucuresti dar a ajuns in scurt timp la concluzia ca plecarea de la PDL la PSD e ca si cum ar "scapa de dracu si ar da de tacsu". Asa`ca intre Udrea si Vanghelie a ales sa pupe pulpana Cotrocenilor.

O achizitie de marca in perioada urmatoare ar fi inscrierea in PSD a parlamentarei Teodora Trandafir cunoscuta sub numele de scena TEO. Aceasta a mai votat alaturi de PSD in Parlament si nu ar fi "o problema grava" sa mai voteze o data si Motiunea de cenzura.Discutiile cu Teo Trandafir sunt puratate de catre vice-liderul Grupului PSD din Camera Deputatilor- Aura Vasile si se anunta a fi incununate de succes.

Niciun comentariu: