Fotografie blog

Fotografie blog

duminică, 3 octombrie 2010

Analiza de week-end: PDL si-a "manelizat" mesajul

Din nordul tarii pedeleii lui Traian cel Mare anunta cu surle si trambite startul campaniei electorale. Pina la urma e o vesta buna, se pare ca PDL-isti sunt convinsi ca vor fi alegeri: fie "suspendate", fie anticipate.

Dupa ce a scris cu oi pe dealuri, Flutur a facut-o iar de oaie.
A pus-o de o sezatoare unde ametiti de betia puterii, pedalistii au facut concurs de urari si strigaturi.

Turcan a castigat de departe premiul intai cu fantasmele sale despre "alcoolicii anonimi". Raluca Turcan vine cu povestea asta cand toti romanii cred cu tarie ca "fruntasii scotieni" sunt toti inregimentati in garnizoanele din Dealul Cotroceni si Aleea Modrogan. Flutur a venit cu o "solutie finala" pentru Opozitie: funia si sapunul.Dar vorba romanului, sa nu vorbesti de funie in casa spanzuratului, asa ca solutia este valabila chiar pentru colegii lui din PDL, care "patineaza" in sondaje. Daca pe Basescu il prinde sa fie popular si sa foloseasca cuvinte colorate,discipolilor din PDL nu prea le sta bine sa bage "manele" la maxim.

Sezatoarea a fost pregatita dupa toate regulile de teasing prin discursul fulminant tinut in alt colt al tarii de Falca-finul, care il compara pe Traian Basescu cu A.I. Cuza. Comparatia este nefericita avand in vedere sfarsitul tragic al lui Cuza si modul in care acesta a fost alungat din tara. Se spune ca atunci cand Kogalniceanu si ceilalti:conservatori si liberali s-au saturat de Cuza, au intrat peste el in dormitor si l-au fortat sa abdice. Ironia sortii este ca A.I. Cuza se afla in pat cu o doamna pe nume Elena. Un nume fatidic care traverseaza istoria de la Elena din Troia pina la Elena din zilele noastre. Pentru noi, romanii, Elena are o karma proasta, de la Elena Lupescu, Elena Ceausescu si pina acum la Elenele lui Basescu.

Dar mai stii? Poate ca a sosit timpul ca Boc sa ia "pastile de curaj", sa-si lase cioc a la Kogalniceanu si sa intre in budoar peste Marele Traian spunand: Boierule, ajunge!

Niciun comentariu: