Fotografie blog

Fotografie blog

sâmbătă, 28 august 2010

Negocieri secrete tomnatice: PDL-PNL

Perspectiva sumbra a remanierii de toamna i-a impins pe liderii PDL din celebra troika BVB sa paraseasca plajele fierbinti din Monte Carlo si sa incinga firele de telefon conectate la sageata galbena.

Tupeul de borfasi in combinatie cu santajul politic aplicat de liderii Partidului cu epoleti-UNPR i-au determinat pe pedelisti sa apeleze disperati la PNL. UNPR vrea ca la remaniere sa primeasca pe linga postul actual de Ministrul Apararii si Ministerul Muncii pentru Marian Sarbu si chiar mai mult, sa il reinstaleze pe Criatian Diaconescu in fruntea MAE. Adica UNPR sa treaca de la sistemul de partid unitate militara la un personaj de poveste electorala care sa se umfle in sondaje.

UNPR are totusi nevoie de o baza pentru clientela politica si PDL ii poate oferi o parte din structura deconcentratelor importante: Garda Financiara, Garda de Mediu, OPC, DSV, DSP, ITM. UNPR a strans randurile si o parte de filiale sunt chiar puternice.Un exemplu graitor - la Constanta unde la PDL este un scandal continuu, UNPR a facut achizitii de marca: Zaheu-fostul sef al IPJ, ex-directoarea ITM, etc.

Pentru a scapa de santajul practicat de UNPR si UDMR, baronii portocalii avand verde din laboratoarele "sebastianiste" de la Cotroceni au trecut la negocieri secrete cu liberalii.

Oferta este foarte atractiva si presupune un "sejur pe termen nelimitat" pentru Crin Antonescu si gasca lui, la pachet cu niste locuri de munca foarte banoase pentru "somerii de lux" anti-crin din PNL.

Negociatorii din echipa PNL sunt aceeasi care urasc tradarea dar ii iubesc pe tradatori: Dan Radu Rusanu, Puiu Hasoti, Relu Fenechiu si mereu razvratitul Ludovic Orban. Desigur tema discutiilor este vesnica uniune a fortelor de dreapta din Romania.

Asa ca acum toamna la Penele s-a schimbat moneda, nu mai merge crinu' si a crescut ludovicu'.

Niciun comentariu: