Fotografie blog

Fotografie blog

sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Nea Puiu antreneaza Lotul de 22 pentru Cotroceni

Cata Onoare iti trebuie pentru Demisia de Onoare ?

"Demisia de Onoare", cuvinte care suna ca o doaga sparta in gura unei curve eliberata de la bordelul politic dimbovitean. In democratia noastra originala se dovedeste, daca mai era nevoie, ca substantivul "curva" are conotatii si masculine nu numai feminine. Mafiotii imobiliari ai tranzitiei au crezut ca Onoarea se poate cumpara la kilogram de la Alimentara asa cum si-au cumparat carnetul de partid si locul de parlamentar.
Acum dupa razboi, fauna sociologico-securistica gestioneaza tot felul de contra-scenarii si anti-analize despre cine l-a executat pe Oprea. Nimeni in afara de ingimfarea si infatuarea unui personaj parasutat in politica in mijlocul istoricei lupte interne dintre DIP si AN, care s-a crezut ministru pe viata. Cata minte iti trebuie ca sa sa incerci sa driblezi sistemul politic si sa schimbi brusc taberele fara a avea bunul simt sa anunti macar. Se pare ca Generalul Aprozar a purtat tot timpul tricoul portocaliu pe sub cel rosu cu sigla celor trei trandafiri. Acum dupa ce a ratat o ocazie cat roata "cascavalului" si-a umflat muschii si la comanda Farului Calauzitor si-a retras toata echipa de pe teren.

Gigi Netoiu acest Pinalti al PSD-ului s-a simtit puternic invadat de spiritul lui Che Guevara si a facut dovada calitatillor de "Il Comandante"(cum ii place sa fie rasfatat) devenind brusc liderul "rasculatilor". Dupa o contramanifestatie ratata din cauza prelucrarii ideologice defectuoase a mercenarilor adusi pe post de simpatizanti si-a dat demisia de Onoare. Probabil s-a gandit la Promovarea in Divizia Onoare, pentru ca imi este greu sa cred ca un militian blatuitor de meciuri si samsar de jucatori cunoaste semantica cuvantului Onoare.

Gigi se da acum mare pesedist pentru ca a confundat agapele de la "2 si 3 Cocosi" cu sedintele de partid. Isi asuma rolul de gardian al democratiei de partid cand singura contributie istorica la dezvoltarea Romaniei a fost vanzarea jucatorilor de fotbal pe post de mijloace fixe. Il invit sa dea o fuga la OSIM sa breveteze aceasta inventie demna de epoca sclavagista.

FC COTROCENI vrea un nou lot de 22 de jucatori

Sirul de demisiilor s-a insirat precum covrigii pe coada ciinilor ilfoveni bolnavi de oranjada.
Nea Puiu s-a gandit ca e cazul sa se afirme in politica dupa ce a dat-o in bara cu antrenoratul. Probabil ca nea Traian, patronul echipei pedalistilor, i-a promis locul de Selectioner al echipei de vis a portocalei mecanice. Din pacate pentru orientara lui politica, nea Puiu e doar antrenorul echipei de "transferati" de la echipa Kisseleff.

Tranzitia de la rosu la portocaliu trece printr-o zona gri a cenusei carnetelor de partid. Nea Puiu antreneza o echipa fara stadion, fara tactica de joc si fara golgheter. De fapt din echipa de 22 dorita de Basescu s-au inrolat doar doi - antrenorul si un fundas central. Multi dintre jucatorii vizati de un posibil transfer la PDL stiu ca tatuka Traian nu isi plateste promisiunile la timp si nu risca sa fie suspendati pe viata pentru ca se antreneaza pe arena din Aleea Modrogan. Cautatorii de talente de la PDL au pus ochii pe Niculescu (care a mai jucat pentru Traian), pe goleadorul Titus si chiar pe MM, dar care se lasa "greu" si costa mai mult decat C. Ronaldo.

Daca jucatorii de la Echipa Rosie nu se transfera mai repede, Impresarii Portocalii vor incepe sa caute jucatori si la Echipa Galbena retrogradata la matineul Opozitiei. Si atunci e posibil sa schimbe si antrenorul si Nea Puiu ramane iar fara echipa. Gigi, Puiu si cu Gabi visau la muzica Ligii Campionilor daca se pare ca vor juca in continuare pe Maneaua de la Cotroceni.

Singurul ratacit in lupta de gherila de pe ogoarele ilfovene este Primarul Voluntariului. Parolist, si-a dat demisia din PSD si din functia de Primar. PANDELE a aratat ca este singurul OM de ONOARE din politica ilfoveana.

A dat dovada ca pretuieste Onoarea mai mult decat gasca imobiliarilor vopsiti in culorile social democratie.

Anghel Iordanescu si Gabriel Oprea daca aveau ONOARE prezentau si demisia din functiile de parlamentari obtinute sub stindardul PSD.

Deci se demonstreza ca Basescu pregateste o echipa de 22 de jucatori pentru a ii inrola la FC Cotroceni ca sa castige Cupa la Europarlamentare si sa se incoroneze Campion in 2009 in marele meci al Prezidentialelor.

DIVIZIA ONOARE
Denumire: Echipa KAKI
Stadion:Maidanul din Pipera
Sponsor: Il Comandante
Echipament: Tricouri Rosii
Chiloti portocalii


Antrenor: Puiu Iordanescu
Sponsor: Gigi Netoiu
Capitan nejucator: Pandele

1. MM?
2. fundas stanga echipa rosie
3. transfer FC Mehedinti
4. Gabi Oprea
5. fundas dreapta echipa galbena
6. Popescu ?
7. Titus ?
8. transfer FC Cluj
9. atacant mahiar
10. coordonator joc echipa galbena
11. Niculescu ?
12 ..................
13 ..................
14 ..................
15 ..................
16 ..................
17 ..................
18 ..................
19 ..................
20 ..................
21 ...................
22...................

2 comentarii:

Garcia Muerte spunea...

Cataline, ca de obicei un comentariu excelent. Desi ne desparte ideologia si partidele pe care le sustinem nu pot decat sa imi scot palaria in fata unei minti stralucitoare.

Bafta mai departe cu izolarea basexcomanilor din partid.

PS: sper sa nu devina realitate zvonul privind numirea lui Ioan Rus la Interne...Doamne pazeste!

Marius Crunteanu spunea...

Cataline, exista vreo sansa ca Sorin Oprescu sa candideze la prezidentiale? Sincer, mie imi pare singurul politician cu sanse reale de ai lua jucaria Marinelului.