Fotografie blog

Fotografie blog

duminică, 7 decembrie 2008

Bursa Zvonurilor: Noul Prim Ministru desemnat

Bursa zvonurilor

Prim Ministru desemnat

1. Mihai Stanisoara
2. Vasile Blaga
3. Adrian Videanu
4. Theodor Stolojan

La Cotroceni se munceste din greu. Asta pentru ca Seful cel mare este deja in campanie electorala. Si pentru ca pe baietii de la PDL nu prea ii mai pasioneaza politica si se gandesc mai mult cum sa isi protejeze investitiile. Bucatarii de la Golden Blitz nu mai fac fata comenzilor de la Cotroceni si ameninta cu greva daca nu le sunt satisfacute pretentiile salariale. Lazaroiu si echipa comanda tot felul de mancaruri exotice si in plus au o foame de putere de speriat.Pentru ca pedalistii nu mai sunt pe placul lui Traian (care vrea figuri noi) multi dintre cotrocenisti se vad deja la Palatul Victoria si muncesc pe rupte.

Variantele de lucru

1.Guvern PDL-UDMR plus minoritati si se asteapta daca va trece sau nu in Parlament.
Asta presupune ca nimeni de la PNL si PSD sa nu tradeze sau sa cedeze la santajul/promisiunile PDL.In acest caz va fi desemnat un personaj politic care nu are maxima vizibilitate pentru a atenua esecul politic

2. Guvern PDL-UDMR si trece sigur. Asta inseamna ca in laboratorul cotrocenist s-au gasit 22 din restul de 322 care sa sustina guvernul pe "principii doctrinare" apropriate zonei "euro" sau cu radacini directe la "Washington". Prim ministru desemnat va fi Theodor Stolojan care va avea sarcina principala sa organizeze alegerile in bune conditii.

3.Daca PSD sau PNL intra in hora guvernarii fie si partial(grupuri de interese/gasti) atunci Guvernul va trece prin Parlament din prima . In acest caz va fi desemnat un Prim Ministru PDL cu profil politic important si care are si principala calitate-increderea lui Traian Basescu.
Avand majoritate, Basescu va defila spre al doilea mandat care nu este negociabil.
Partidul care va ramane in opozitie va fi pus la colt pe coji de nuca>trebuie si Basescu sa aiba ceva de lucru nu ?

Niciun comentariu: