Fotografie blog

Fotografie blog

marți, 11 noiembrie 2008

Asta avem(vrem), cu asta defilam !

Traian Basescu isi face jocul foarte bine: trage cu toate tunurile in “alianta toxica” pnl-psd, se autovictimizeaza si pregateste poporul pentru miscarea urmatoare cand va numi un Prim Ministru pedalist indiferent de rezultatul alegerilor din 30 noiembrie 2008.
Aici si pesedeii poarte o parte din vina pentru ca vor sa fie si cu “sufletul in rai si cu sula in … coaste”. PSD a jucat un tango de prost gust cu iz de dans popular sovietic. In ultimii doi ani numai partid de opozitie nu a fost, PDL si mai nou PRM i-au luat chiar si dreptul de a face opozitie, situatie in care sefii pesedisti s-au complacut stand cu mina intinsa la pomana guvernului. Acum se vede atacat pe toate fronturile chiar de penelistii disperati ca le fug procentele de sub picioare.
Nu exista un plan coerent de campanie electorala, PSD nu are un departament de analiza politica. Nu are sens sa mai discutam despre existenta unui grup de reactie rapida si de monitorizare a adversarilor politici. Biroul de presa e arhaic si comunicarea cu presa se face tot timpul “pe surse”. Strategia politica si de comunicare a PSD este varza, fiecare declara ce vrea si cand vrea. Vectorii politici credibili au disparut si au aparut tot felul de amatori care interpreteaza politica dupa ureche. Si mai grav e faptul ca revin aceleasi figuri prafuite care nu mai prezinta credibilitate.
Atunci cand e criza se apeleaza in mod frecvent la paratrasnetul de serviciu- Cristi Diaconescu. In ultima vreme s-a prins ca e bagat la inaintare si atunci cand refuza, apare Titus Corlatean in chip de salvator. Am fost siderat ca vad ca Titus a ajuns sa il apara pe Hrebe, dar asa e in tenis.Cert e ca atunci cand Adrian Nastase era Presedinte nu era haosul asta in partid.
PSD l-a scos pe tusa pe Iliescu dar traieste in continuare din zestra electorala din perioada 2000-2004.Solutia minune cu Mircea Geoana care a plecat sa caute sprijin la Obama sa il puna Prim ministru mi se pare mai stupida decat un banc prost cu Bula.
In aceste conditii politice:
1. PSD nu va fi pe primul loc la 30 noiembrie
2. PNL va face parte din guvern daca ia peste 20 % si daca il debarca pe Tariceanu. Daca il rade pe Tariceanu poate face parte din guvern si daca obtine sub 20 de procente.Dar in conditiile astea trebuie sa se curete si de Fenechiu, Vosganian si alti lautari.
3. Basescu o va tine langa cu desemnarea unui pedalist ca Prim Ministru pina ii va iesi pasienta.
In concluzie vom avea un Guvern condus de un Pedalist de incredere care va avea ca principala sarcina construirea drumului victorios pentru reinscaunarea Marelui Traian la Cotroceni.
Guvernul va fi:
1.minoritar PDL cu larg sprijin parlamentar "pe surse";
2.PDL-UDMR-PNG ( dupa modelul Consiliului General din Bucuresti);
3. daca motociclistul Calin se face aviator, va fi simplu PDL-PNL si va insemna refacerea Aliantei DA asa cum isi doreste poporul roman in sondajele de opinie.
Restul la baraca sau "poate" sa il sune pe Obama cu taxa inversa.

Niciun comentariu: