Fotografie blog

Fotografie blog

duminică, 26 februarie 2012

Se dizolva PDL ?

La inceputul anului 2012 marele strateg politic nerecunoscut al PDL, europarlamentarul Cristian Preda a publicat pe blog - www.cristianpreda.ro o sinteza a situatiei depunerii de catre partidele politice a documentelor obligatorii pentru anul electoral 2012.

Intrigat de faptul ca ditamai Europralamentarul, coleg de suferinta cu "oierul" Becali si "bufonul" Vadim pe taramurile europene (ca sa folosim exprimarea intelectuala a lui Preda), se apleaca asupra situatiei politice dambovitene, am inceput sa ma documentez asupra legislatiei electorale si sa cercetez aceasta problema care framanta constiinta liberala a profesorului Cristian Preda.

Dincolo de aberatia democratica a alegerii primarilor si sefilor consiliilor judetene intr-un singur tur si de implementarea neaosa a votului uninominal pentru Parlament, legislatia electorala este o adevarata cutie cu surprize.

Una dintre obligatiile partidelor politice este depunerea in anul preelectoral listelor reactualizate de membrii in cel putin 18 filiale din tara.

In mod surprinzator, tocmai PDL nu a indeplinit aceasta obligatie (in mod integral) intr-un dispret total fata de lege, de fapt o caracteristica de baza a doctrinei portocalii, bazata pe "jaf si cotropire".

In aceste conditii, am depus la Tribunalul Bucuresti cerere pentru dizolvarea PDL si constatarea interdictiei de a depune candidaturi pentru alegerile locale si parlamentare.

Acum singura speranta se indreapta catre Justitia independenta, care poate demonstra ca nu este "conectata" direct la Cotroceni, asa cum spun gurile rele (vocile) din Opozitie si Societatea Civila.
Doar Justitia poate scapa Poporul Roman de pacostea portocalie, mai devreme de sorocul alegerilor.

http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=3&d=MzAwMDAwMDAwNDYxMjQ1





Niciun comentariu: